OPLJAČKANA JELENA KARLEUŠA: Lopovi joj ušli u kuću i pokupili tašne i cipele!!!

Vijesti

Nepoznati pljačkaši  upali su  u pevačicin penthaus u Lisičijem potoku, a pošto nisu našli satove, nakit i novac, opelješili su makar njen garderober.
Folk diva Jelena Karleuša se još jednom našla na meti lopova. Ovoga puta, pevačici su iz penthausa u Lisičijem potoku odneli omiljene modne detalje – cipele i tašne.
“To je bilo pre oko godinu dana. Grupa mladića tipovala je pevačicu jer su bili sigurni da u luksuznom domu drži skupceni nakit, satove i novac. Bili su tačno upućeni u koje vreme napušta kuću, kad joj se deca vraćaju iz škole, a kad je na putu u inostranstvu. Znali su i tačan raspored kamera, ali i da kuća ima video-nadzor”  govori naš dobro obavešten izvor.

On na to još dodaje da se pevačica šlogirala kad je videla haos u garderoberu.

“Upali su kad je Jelena s decom otputovala u Tursku kod muža, ali nisu našli ništa od onoga što su tražili. Zato su odlučili da pokupe pevačicine skupocene cipele i tašne. Kad se vratila iz Istanbula, zatekla je haos, ali slučaj nije želela da prijavi policiji, već je promenila sigurnosni sistem u domu” govori  naš sagovornik.
Međutim, Karleušin PR Zoran Birtašević govori da se to nije desilo.

” Ma to su gluposti. Šta, to su kao neki fešn lopovi, je li? Jelena bi sigurno prijavila policiji da se tako nešto desilo “ govori on.

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug, fudbaler Duško Tošić su , opljačkani  i 2012. dok je on igrao utakmicu protiv Borca. Lopovi su ispred njihove kuće na Bežanijskoj kosi ukrali automobil “audi A6” kalifornijskih tablica. Interesantno je to što bračni par Karleuša-Tošić ni taj slučaj nije prijavio policiji jer su, navodno, tada čekali da se lopovi jave i zatraže otkup…  Dušku su dve godine pre toga ukrali BMW X5.

Kurir

Podijeli članak: