Zabava
0

OPET SE BLAMIRA: Tanja Savić želela da bude seksi, a ispala nepismena! FOTO

POpularna folke pevačica Tanja Savić  poznata je kao neko ko s vremena na vreme ume da se izblamira, pa njene lapsuse poput “vokabulator”, “novinari kleču” i “imala sam incest” umesto incident i danas svi prepičavaju, a pevačica je ponovo napravila fatalnu grešku…Ona je na svoj instagram profil okačila fotografiju na kojoj su u prvom planu […]

Podijeli članak:
OPET SE BLAMIRA: Tanja Savić želela da bude seksi, a ispala nepismena! FOTO

POpularna folke pevačica Tanja Savić  poznata je kao neko ko s vremena na vreme ume da se izblamira, pa njene lapsuse poput “vokabulator”, “novinari kleču” i “imala sam incest” umesto incident i danas svi prepičavaju, a pevačica je ponovo napravila fatalnu grešku…Ona je na svoj instagram profil okačila fotografiju na kojoj su u prvom planu njene bujne grudi i uz to je dodala haštagove na engleskom. Međutim, pogrešila je kao i obično. Ona je reč “today” koja znači “danas” napisala “tohday”, a u reči “sunybeach” je izostavila slovo n s obzirom na to da je pravilo reći “sunny”.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Pametna mama očitala sinu lekciju koju neće zaboraviti i oduševila sve na internetu!

Inače, ona je ranije izjavila da joj ne smeta to što ume da pogreši i što je zbog grešaka uglavnom kritikuju.

“Naravno da mi ne smeta! Veličina je našaliti se i na svoj račun. Ja sam prvenstveno neko ko zabavlja narod, pa ako su to i moji lapsusi, što bi mi smetalo”, kazala je Tanja.

kurir,rs

 

(Kurir, Foto:Damir Dervišagić)

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!