OPERISANA ACINA ŽENA: Pevač i dalje u šoku…

Estrada

POznata pevačica Svetlana Ražnatović cele noći je sa Brenom, Bekutom, Mrkom i Lukasom hrabrila svog kolegu  Acu dok su se lekari borili za život njegove voljene supruge Biljane.

Naime naš pevač Aco Pejović, koji zbog bolesti supruge Biljane prolazi kroz vjerovatno najteži period u životu, pored vere, utehu pronalazi i u društvu najbližih prijatelja koji su sve vreme uz njega. Tako je bilo i u utorak, kad je njegova žena operisana hitno od aneurizme na Kliničkom centru.

Te noći do pet sati ujutru s njim su bili kolege Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Aca Lukas sa suprugom Sonjom, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić. Prema rečima našeg sagovornika, čim je čula da je Acina žena na operacionom stolu, Ceca je otišla u bolnicu kako bi bila uz svog druga.
“Ceca nije htela da ostavi prijatelja u teškim trenucima. Njoj nije bilo lako da ga gleda slomljenog i sve vreme ga je hrabrila da će s Biljom biti sve u redu i da će dobiti ovu bitku.

Tu su bile i ostale Pejovićeve kolege koje su s njim u čekaonici nestrpljivo čekale da lekari izađu iz operacione sale i saopšte im kako je prošla operacija. Svi su mu govorili da je Bilja jaka žena i da će izdržati. On je bio van sebe”  govori naš izvor.
Naravno kolege su i dalje u stalnom kontaktu s Pejovićem i prate Biljanino zdravstveno stanje. Kako za sada  saznajemo, ona se oseća bolje, počela je da komunicira i smeje se. Ako sve bude kako lekari za sada  prognoziraju, danas bi trebalo da je prebace iz šok-sobe na odeljenje.

Aco, koji se svakog dana moli i pali sveće za Biljanino ozdravljenje, i juče je u popodnevnim satima posetio suprugu u bolnici.  Ekipa Kurira je posetila juče fakultet Megatrend, na kome Biljana radi kao asistent na predmetima iz oblasti računovodstva i revizije i gde se onesvestila u utorak, kad je predavala zapisnik sa ispita profesoru Ognjanu Arlovu.

Tamo nas je dočekao dekan, prof. dr Slobodan Kotlica.

Tog dana došla je na posao i požalila se svom kolegi Ognjanu da je boli glava. Pred njim se odjednom onesvestila. On je odmah pozvao Hitnu pomoć, koja ju je prevezla u bolnicu. Biljana ima našu podršku. Konstantno se raspitujemo za njeno zdravlje i nadamo se samo najboljem.

Kurir

Podijeli članak: