OPA: Haris će odlijepiti kada vidi šta je Momir poručio Radi Manojlović!!!

Lifestyle

Bivši dečko naše poznate folk pevačice Rade Manojlović se  požalio  prijateljima da nakon pjevačice ne može da nađe djevojku budući da nijedna nije bolja od nje!

Naime kako otkriva izvor blizak njemu, Momir Gajić  bi dao sve da ponovo bude sa Radom jer joj u sek*u nema ravne!

“Mnogo mi nedostaje moja Rada, ona je prava bomba u krevetu! Nijedna nije kao ona, posebno u sek*u. Pokušao sam da joj nađem sličnu, ali to je nemoguće” , jadao se Momir svojim prijateljima.

Nakon raskida Rada dugo nije željela da daje izjave za medije međutim jednom prilikom je i o tome progovorila.

Govorilo se da Gajićevoj porodici smeta to što se sin zabavljao sa pevačicom.

“Njegovi roditelji su me obožavali. Oni su divni ljudi, ali nisu egzibicionisti kao mi pevači kojima ne smeta umerena eksponiranja intime. Nije im prijalo što su novinari čak i od njih tražili izjave”, kazala  je pevačica Rada ali kada je upitana za odnos sa Momirovom sestrom, čini se da nije sve išlo glatko.

“Nikada nisam preterano razmišljala o Momirovoj sestri. Kad sam u vezi sa nekim, bitno mi je da li me taj neko voli, a ne da li ću da izlazim sa njegovom sestrom. Poštujem porodicu svog partnera, ali mi nije bitno koliko me je ko od njih voleo.”-bila je veoma jasna Rada.

Njihovoj ljubavi je smetala preterana daljina ali i godine. Njih dvoje se nisu najbolje slagali u planovima za budućnost.

“Nikada nismo provodili dovoljno vremena zajedno. U jednom trenutku sam shvatila da godine prolaze, a da se ništa ne menja i da ne postoji naznaka da će se promeniti u bliskoj budućnosti. On ima trideset sedam, uzeo je trideset osmu, i ima neke druge prioritete. Ja još sebe ne vidim u braku, sa decom i u ozbiljnoj porodičnoj zajednici”, rekla je  pevačica i na to još dodala.

“Moram se pohvaliti da Momir sa mnom jeste hteo brak i decu. To želi svaki normalan par, ali meni je karijera trenutno prioritet.” 
(Scandal)

Podijeli članak: