Ono što je ovaj muškarac trpio u braku pravi je pakao!

Vijesti

Bio je to brak sa mnogo problema. Simon Smith je bio u mornarici, vježbao je samoodbranu, ali se jedva branio od svoje supruge Crystal. Kako se njeno ponašanje pogoršavalo tokom njihove šestogodišnje veze, tako je padalo Simonovo samopouzdanje. Kada je napokon skupio snagu da spakuje kofere i napusti suprugu, ona ga je napala kuhinjskim nožem. Simon i Crystal su živjeli u Gosportu (Hampshire, Velika Britanija) sa četverogodišnjom kćerkom. Simon je bio u Kraljevskoj mornarici, a sa suprugom je bio šest godina. No, njihov brak je karakterisalo zlostavljanje, a Simon je u svemu tome bio žrtva.

Crystal je bila labilna žena, kontrolisala je Simonove finansije i zlostavljala ga, te stalno prijetila kako će njihovu kćerku odvesti daleko od njega. I zbog sitnica je gubila živce, dovoljno je bilo da joj se ne sviđa ručak ili da izgubi u nekoj društvenoj igri.

12.02. ove godine bili su na zabavi sa Simonovim kolegama. Pred prijateljima i kolegama, Crystal je optužila Simona za nevjeru. Bila je to neutemeljena optužba, ali njen cilj bio je da javno ponizi supruga. Kad su se vratili kući, Crystal je na muža bacila stalak s noževima. Simon je mirno napustio kuću, ali se odlučio vratiti po ključeve i još neke stvari. To je bila njegova greška.

Crystal je izgubila živce i dok je Simon pakovao svoje stvari u spavaćoj sobi, ona se polako popela držeći nož. On je nije čuo, bio je okrenut leđima kad mu je zarila nož u leđa tri puta. Soba je bila puna krvi.

“Šta si uradila ” kroz plač je pitao Simon.

– Ja ću ići u zatvor zbog toga – odgovorila je onda.

Krenuo je u prizemlje, ali se srušio, a Crystal je pobjegla. Pozvao je Hitnu pomoć, a komšije koje su čule komešanje, požurile su da mu pomognu. Preživio je napad, ali je izgubio dosta krvi. Imao je nekoliko operacija, ali mu se lijeva ruka nije potpuno oporavila. Policija je iste noći privela Crystal zbog pokušaja ubistva. Kako se suđenje približavalo, Simon je bio sve više zabrinut – ko će mu vjerovati da je on žrta porodičnog nasilja?

(Doznajemo.com)

Podijeli članak: