Ona je ključni svedok: JEDINA ŽENA KOJA ZNA SVE O ZORANU PRISTALA JE DA GOVORI!

Vijesti

Dugogodišnju devojka Miloša Marjanovića, koja se udala za njega tačno nedelju dana pošto je Zoran završio u pritvoru, odbrana muža ubijene pevačice predložila je kao ključnog i jedinog svedoka za kojeg veruju da bi mogao Marjanovića da izvuče iz zatvora. Datum saslušanja za sada još uvek nije poznat, a navodno, znaće se tek sledeće nedelje.

“Očekuje se da Milica, kao osoba koja je pre udaje dosta vremena provodila u porodičnoj kući Marjanovića, iznese detalje vezane za 2. april 2016. godine, kada je pevačica nestala i ubijena u kanalu kod nasipa u Crvenki” govori ovaj  izvor.

Upravo je Milica bila na spisku od devet svedoka koji su stajali u krivičnoj prijavi podignutoj protiv Zorana Marjanovića 15. septembra ove godine, koji bi trebalo da budu saslušani u Višem javnom tužilaštvu u slučaju koji se vodi protiv njega.

“Zbog čega Milicu nije pozvalo tužilaštvo kao svedoka, svima je i dalje misterija…

Kao supruga, devojka Zoranovog brata, koja je faktički živela sa njima u kući u Borči u vreme dok je Jelena bila živa, trebalo je da posvedoči o odnosima ukućana u porodičnoj kući Marjanovića s ubijenom pevačicom, o danu njenog nestanka, ali i o situaciji nakon što je Jelenino telo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki…

Ona za razliku od ostalih Marjanovića nije imala pravo da odbije da da izjavu, te je mogla da bude jedan od ključnih svedoka protiv njega” govori ovaj izvor.

Međutim, kako su u Višem tužilaštvu saslušani svi svedoci, te nisu predloženi novi, niti izvođenje novih dokaza, u slučaju saslušanja Milice je došlo do preokreta – od ključnog svedoka tužilaštva Milica je postala ključni svedok odbrane…

kurir.rs

Podijeli članak: