ONA JE BIVŠA ŽENA MILOJKA (74), MILIJANA JE NE PODNOSI: Čim čuje njeno ime, NAČISTO POLUDI! FOTO

Rijaliti

Ljubavna veza između Milijane i Milojka iz dana u dan ne prestaje intrigirati javnost u regionu. Kako je ova 21-godišnjakinja i sama kazala, toliko voli Miloijka da bi se zbog njega posvađala i sa roditeljima.

” Ljubomorna je ona mnogo. Ja tu i tamo. Mnogo je osjetljiva, ne valja za nju”  rekao je Milojko ranije za srbijanske medije.

Milojko, zapravo, ne stiže da upada u prave nevolje jer se Milijana ne odvaja od njega gdje god da krene, a i on rado vodi nju.

Međutim, “problematična” žena povodom koje Milojko ne može da učini ništa, može se reći, ušla je u njegov život i prije nego što se Milijana rodila…

Bogdanovićeva, koja ne može da dočeka svadbu sa 53 godina starijim izabranikom da je već promijenila na društvenim mrežama prezime u Milojkovo, to jest u Božić.

“Mlađa je, bolja je”shvatio je Milojko.

Stoga je i Milojkova bivša žena, majka njenih posinaka, nekoliko puta starija od Milijane dapo prostoj računici može baba da joj bude. Dvadesetjednogodišnjakinja uprkos tome nema dobar odnos sa njom.

Na sam pomen njenog imena, ona se iznervira:

“Možemo da spomenemo da ima djecu, ne i imena, ali o toj ženi ne želim ništa da pričam. Očigledno da je imao prethodni brak, ali ne mogu da je podnesem”  kazalaje Milijana, ne navodeći šta je tačno iskrslo između dvije osvajačice Milojkovog srca.

Podijeli članak: