OGROMNA PROMJENA U ŽIVOTU GOGE SEKULIĆ: Tri godine nakon smrti muža…

Lifestyle

Poznata folk pjevačica  Goga Sekulić se konačno oporavila od smrti supruga Igora Ramovića.

Ona se vratila poslu i liniju dovela skoro do savršenstva, ali pored sebe još uvek nema muškarca. Kako saznajemo, Goga je raspisala konkurs za novog izabranika, jer zbog poslovnih obaveza ne stiže da upozna pripadnike jačeg pola. Nakon što je izbacila novi  singl “Mokra i znojava”, Goga svaki vikend putuje preko grane, dok i tokom sedmice ima nastupe u regionu, zbog čega ima vrlo malo vremena za privatni život.

Kako saznajemo, i to veoma malo slobodnih dana što joj ostane ona provede u odmaranju ili spremanju za nastupe, zbog čega je potpuno van sebe.

“Goga se žalila prijateljima da joj nedostaje privatni život i to što ne može da se posveti sebi. Ona im je priznala da bi volela da se ostvari u ulozi majke i dobije dijete. Osjeća da je potpuno spremna da se posveti materinstvu, ali još nije izabrala kandidata sa kojim bi ostvarila svoje snove. Goga se žali kako ne stiže da upozna nijednog kvalitetnog muškarca, mada, sada mnogo više bira i razmišlja o njegovim osobinama, nego što je to radila ranije” , govori  izvor blizak pjevačici za Alo i na to još  dodaje:

Iako ima puno udvarača oko sebe, Goga uopšte nema vremena da popije kafu sa nekim od njih, pa mnoge odbija, ali su pojedinci vrlo uporni. Stalno dobija poklone na kućnu adresu ili u klubu gdje nastupa, ali to nije dovoljno da bi joj se neko stvarno dopao, jer ne uspijeva da ih upozna.

Zato je Goga svojim prijateljima opisala kakvog muškarca ona ustvari želi, kako bi joj oni napravili uži izbor među kandidatima za muža. Sekulićeva im je dala do znanja da voli momke koji su samostalni, psihički jaki i koji uopšte  nisu ljubomorni, jer bi to osudilo njihovu vezu na propast.

Još je objasnila da želi muškarca koji ima samopouzdanje, te da je poželjno da ne budu javna ličnost – uz osmijeh nam prepričava pjevačicin prijatelj sve osobine koje su obuhvaćene konkursom za gospodina savršenog.

Kako bismo iz prve ruke čuli kako napreduje potraga i kada možemo očekivati njenu odluku, pozvali smo pjevačicu  Gogu Sekulić, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na mobilni telefon, niti je odgovorila na naše poruke.
(Svet.rs)

Podijeli članak: