OGLASIO SE I NJEN SUPRUG: Ne zamerim joj ništa, kada čovek zna da odlazi onda je…

Vijesti

Poznata pevačica Dona Ares, nažalost, ipak nije uspela da dobije bitku sa karcinomom, ali je njena borba trajala dugo. Pozitivnog duha i u najtežim trenucima joj nije manjkalo, a poslednji dani u rodnoj kući u Bihaću izgledali su jako dramatično…
Prvi put za javnost njen suprug Džavid Ljubovci otkriva kako su izgledali poslednji sati Azre Kolaković koja je imala samo jednu želju, a to je da umre tamo odakle je potekla.

“Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu zamerati na to što kaže. Pa tako nisam ni ja, jer je to ipak sama ona znala, to je bolest. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo pričati o tome, ali ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše ne mislimo o našem braku. Ne zameram joj ni na čemu, jer znam da u dubini duše nije mislila ništa loše . Pogotvo kada to ode na mozak i glavu, to sve ode u drugi pravac”  govori  za “Blic” Džavid i time daje odgovor na glasine da su hteli da se razvedu posle pet godina braka.

Tokom razgovora on nam još govori  kakve su bile prognoze lekara i zbog čega se odlučila na potez da se vrati u porodičan dom u Bihaću gde je provela poslenja dva meseca života:

” Još u aprilu lekari u Danskoj rekli su koliko će živeti. Bukvalno su u dan pogodili koliko je preostalo života. Njena jedina želja nakon tog saznanja bila je da te poslednje dane provede sa familijom i kod kuće. Nije bilo više načina za lečenja ili bilo šta, pa je tako preminula u kući. Samo joj se smanjila težina, pa su joj lekari davali određene lekove. Nije imala bolove, pa se možda na taj način nije mučila”  govori  kompozitor.

Porodica preminule pevačice je objavila umrlicu kojom su zvanično obavestili javnost o njenoj smrti, kao i detalje sahrane, koja će biti obavljena u sredu, 4. oktobra, na gradskom groblju “Humka” u 16 časova, a poslednji ispraćaj krenuće ispred Kantonske bolnice “Dr. Irfan Ljubijankić” u 15:45 časova.

Blic

Podijeli članak: