Oglasio se bivši muž Donne Ares: Ja najbolje znam kako…

Lifestyle

Popularna pevačica Donna Ares prije je desetak dana na svom Instagram profilu objavila da se razvodi od supruga Džavida Ljubovcija, a ova je vijest izazvala mnogo veliko zanimanje javnosti u našoj zemlji i regionu.

“Gotovo je i nije mi žao! Gdje nema povjerenja, tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej, hej.. Zbogom zauvijek” je napisala Donna Ares, nakon čega su uslijedili komentari njenih prijatelja…Donna Ares se od 2014. godine bori s rakom grlića maternice, a u teškom periodu, kako je često i sama isticala, velika podrška bio joj je Džavid…

 

“Ja najbolje znam kako mi je, sve što čovjeka zadesi mora prihvatiti ako hoće da opstane. Uradio sam najbolje što je bilo u mojoj moći, pomogao sam koliko sam mogao… Poslom se borim protiv svega što se dešava, bolje rečeno to je nešto što čovjeka prazni”  kazao je Ljubovci za “Dnevni Avaz”.

“S Donnom sam i dalje u kontaktu, štaviše, svaki dan se čujemo. Uvijek sam uz nju, bio sam joj podrška. Već neko vrijeme ona boravi u rodnom Bihaću, išao sam i da je posjetim… Na prvom mjestu sam čovjek, pa onda sve ostalo” iskreno je rekao Ljubovci.

 

(Izvor: Exspressmag.ba)

Podijeli članak: