OGLASILA SE NAKON ŠTO JE OTPEVALA LUNI PRATEĆE VOKALE: Ona NIJE pevačica, to svako može! A Kiju VOLIM mnogo…

Estrada

“Ne razumem tu famu…”

Antonia Gigovska je pevala prateće vokale na prvoj pesmi Lune Đogani, pobednice druge sezone rijalitija “Zadruga”. Ona je sada ispričala prve utiske o Đoganijevoj i o njihovoj saradnji.

“Super je! Upoznala smo se. Sedele smo i pričale. Ona je ekstra. Biće lepa pesma. Mogu da kažem da će da bude hit jer jako dobro zvuči. Darko Dimitrov je dobro odradio sve. Napravio joj je dobru pesmu”  kazala je Antonia za nemazabranjenih.rs.

Antonia je pevala prateće vokale i Tamari Todevskoj, koja je ove godine predstavljala Severnu Makedoniju na “Evroviziji”, te je prokomentarisala razliku kada peva Tamari, koja je afirmisana pop pevačica, i kada peva Luni, koja je stekla popularnost kao rijaliti zvezda.

” Naravno da postoji razlike između Lune i Tamare. Tamara je već igrađeni pevač, a Luna nije pevačica, ona je pre svega rijaliti zvezda. Ona je pobednica “Zadruge”. Ja nisam ni gledala to… Postoje ljudi koji je podržavaju i ja nemam problem sa tim. Ima razlike u pevačkim sposobnostima između Tamare i Lune, ali svako može da radi u studiju, ako zna barem malo da peva. Luna je super devojka. Mi smo sarađivali lepo. Ja sam joj otpevala prateće i ne razumem tu famu zbog toga što joj ja pevam prateće vokale. Ja sam pre svega profesionalac i to je moj rad. A ja Luni želim svetsku karijeru i želim joj puno uspeha” kazala je Antonia.

Neki je osuđuju što je pevala Luni prateće vokale, a drugi je podržavaju. Pre svega vođeni sukobom između Lune i Kristine Kije Kockar.

“Što se tiče Kije Kockar, ona mi je draga i nema razloga da komentarišu loše Kiju. To je moj radi i ja bih rado pevala prateće vokale i Kiji. Nemam ništa ni protiv Kije, ni protiv Lune. Ja to ne gledam tako… To je moj posao i ja sam profesionalno obavila svoj posao. I naravno da Kiju volim mnogo i mene ono što se dešavalo između njih dve u „Zadruzi“ ne zanima niti sam to gledala.”

Podijeli članak: