OGLASILA SE DONNA ARES: Moja priča sa rakom počela je…

Lifestyle

Svima je dobro poznato da se naša poznata pjevačica Dona Ares dugo vremena borila sa teškom i opakom bolesti. Medjutim,pjevačica ni jednog trenutka nije odustajala u namjeri da ozdravi i da nas i dalje veseli pjevajući svoje najveće hitove.

Pozitivan duh,vjera u sebe,i jaka borba pomogla je Doni i ovog puta. Naime pjevačica se ponovo oglasila na svom facebook profilu i obradovala svoje mnogobrojne fanove.

O čemu se radi pročitajte u nastavku. Njen posta prenosimo vam u cijelosti:

“Dragi moji prijatelji Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji danas slave!

Zdravlja, radosti i nafake za sve! Nije vazno koliko ste vjerskih knjiga u zivotu procitali i koliko ste se pridrzavali tradicionalnih pravila i obicaja, jeste li jutros otisli u dzamiju ili niste, nego je vazno da li to sve i koliko osjecate u srcu i dusi!

Dragi Allah nam daje iskusenja, ali nam daje i nagrade kad ta iskusenja izdrzimo s vjerom u srcu, pa je tako Uzviseni odlucio da me obraduje najvecim poklonom na svijetu i to za Bajram – Zdravljem!

Moja prica sa rakom je pocela je na Kurban Bajram 2014. Sa ovim Bajramom ce se zavrsiti! Danas su u toku pripreme za sutrasnje veliko finale!!! Hvala za svaki put kada ste pomislili na mene, za sve najljepse zelje i dove i hvala Bogu sto je uvijek uz nas!

Da ste zivi, zdravi, veseli!!!!!
Pozdrav za sve dobre ljude svijeta!!!
Voli vas vasa Donna Ares!!!
Bajram Serif Mubarek Olsun
Eid Mubarak” – napisala je Dona.

 

Njen post je u veoma kratkom vremenu skupio mmnogo lajkova ali i komentara podrše. Doni Ares želimo sve najbolje…

Clipboard01

Ženski kutak.info

Podijeli članak: