Ofarbala sam se 2017. farbom koju koristim već 9 godina: Prošla sam kroz PAKAO a tek danas, posle 15 meseci IZGLEDAM NORMALNO!

Zdravlje

Samo jedno farbanje ju je  koštalo  15 meseci agonije i sada moli žene da se ne farbaju pre nego što urade ovu stvar!!!

Tami Parker (31) iz Velike Britanije je kupila farbu za kosu kao i stotine puta do sada. Bilo je to u januaru 2017. godine, i ništa nije slutilo na to da će njeno farbanje u crnu boju koje izvodi godinama ovog puta imati skoro pa tragičan ishod.

“Nikad u životu nisam imala ni najmanji problem sa farbanjem u kućnim uslovima. To radim ceo život” govori ona.

Taj brend farbe koji je koristila, dodaje, koristi devet godina takođe bez ikakvih problema…Ofarbala se i legla je da spava. Sledećeg jutra, jastuk je bio potpuno crn a ona sva natečena i u crvenim pečatima…Odmah je odjurila do lekara gde se ispostavilo da ima tešku alergijsku reakciju. Prepisani su joj antibiotici, steroidi u tabletama, steroidi u kremi i antihistamini.

“Punih 15 meseci sam se ja borila sa nesnosnim osipom i bolom.”

Tek ovih dana je terapija učinila svoje i ja sam konačno ona stara…

“Uvek su mi bila smešna upozorenja proizvođača farbe i nikad nisam radila test koji preporučuju da se uradi 24 sata pre farbanja, tim pre što sam bila uverena da posle devet godina korišćenja iste farbe ništa ne može da mi se dogodi. Tek sad vidim kako sam mnogo grešila” govori ona, dodajući da od sada planira da test radi baš uvek, što preporučuje i drugim ženama.

Podijeli članak: