ODUVALA DIREKTORA: Karleuša zbog Saše Popovića napustila snimanje Zvezda Granda!!!

Estrada

Saša Popović  u emisij je i “Grand specijal” ugostio članice žirija “Zvezde Granda”, Mariju Šerifović i Jelenu Karleušu…. On je nakon 20 minuta od početka emisije puštao zanimljive snimke sa početka karijere, a posebno je bio zanimljiv jedan Karleušin snimak….Svi su se prisjetili jednog od Jeleninih prvih nastupa, kada je pjevala pjesmu “Ogledalce”, pa je na snimanju nastao opšti smijeh…. Pjevačica izgleda nije bila oduševljena, pa je uzela svoju torbu i napustila studio.

Dok su se svi pitali da li je pjevačica zaista otišla, ona se vratila i objasnila svoj tadašnji imid… Ona je izjavila da je u tom vrijeme voljela da eksperimentiše i da je sama šišala šiške i smišljala svoj stajling.

Popović je nakon toga puštao snimke sa njenog koncerta 2010. godine i kazao da je to najbolji koncert u “Areni” u koji je uloženo mnogo truda.

“Ma šta ti je, sad će da pusti neke moje na kojima sam krezava!” našalila se nakon toga Marija Šerifović sa Jelenom, a fotografije govore više nego dovoljno o tome koliko je bilo zabavno na snimanju.

 

Izvor: Kurir

Podijeli članak: