ODGOVORILA NA PROZIVKE: Jelena otkrila sve o kućnom videu i šta voli da joj suprug Duško radi!!!

Estrada

Jelena Karleuša je i ovoga puta bez dlake na jeziku.

Poznato je da su jučer pojedini bh. mediji objavili privatni snimak Jelene Karleuše… Onaj ko je od ranije upućen u ovu priču, vrlo dobro zna kako je pjevačicu tadašnji dečko, sadašnji suprug Duško Tošić još prije nekoliko godina snimao i ispitivao o veoma intimnim stvarima. Pevačica Jelena je tada otkrila šta voli da joj radi (što uostalom rade i svi parovi), a sada je to i potvrdila.

Naime, Karleuša se oglasila povodom brojnih natpisa i otkrila da je snimak nastao u kafiću, a ne kući, da je “snimatelj” bio upravo Duško, čiji glas se i čuje na snimku, a ne nepoznati mladić, kako su naveli pojedini mediji u BiH.

Sasvim jasno, Jelena Karleuša je mnogo iznenađena time što je javnost šokirana, jer sa vlastitim suprugom, tadašnjim dečkom Duškom Tošićem razgovara o intimnim stvarima. Kao i svi normalni parovi, priznala je šta voli da joj Duško radi, kao i ona njemu… Uz to je mnogo  izrevoltirana time kako je sve ovo objavio medij koji ju je pozvao da uveliča njihovu godišnjicu postojanja.

“U cjelosti vam prenosimo Jeleninu objavu:

“MOJ ŠATRO KUĆNI VIDEO”

Povodom mnogobrojnih medija u BiH koji objavljuju kao udarnu vijest moj “kućni video”, imam da kažem sljedeće:

RIJEČ JE O VIDEU STAROM 10 GODINA, KOJI NIJE KUĆNI VEĆ SNIMLJEN U KAFIĆU. SNIMA ME MOJ TADAŠNJI DEČKO A SADAŠNJI SUPRUG DUŠKO. U VIDEU KAŽEM DA VOLIM DA MI LIŽE RIBICU I GU*U. I TO KAŽEM NJEMU, NISAM DALA DOZVOLU MEDIJIMA DA OBJAVLJUJU NEŠTO ŠTO SAM REKLA PRIVATNO. PERVERZNJACI JEDNI!

E SAD! JA MORAM DA KAŽEM DA TO NIJE ISTINA. MISLIM TO…. DA VOLIM… DA MI LIŽE…. PRAVA ISTINA JE DA JA TO OBOOOOOOOŽAAAAAAVAAAAAAM!!!!! I TRUDIM SE DA MI PRIČINJAVA TO ZADOVOLJSTVO ŠTO ČEŠĆE! JER OBOŽAVAM!!!!!!! OBOŽAVAAAAAAAM!!!! A TO JE SAMO POČETAK ONOGA ŠTO JA OBOŽAVAM! DRAGI MEDIJI, KADA BIH VAM REKLA ŠTA JOŠ OBOŽAVAM, VJEROVATNO BI ME GROM POGODIO!!!!! I UMRLA BIH SREĆNA JER SAM RADILA SVE ONO ŠTO OBOŽAVAM!!!!!!! A OBOŽAVAM I VAS DA ZAJE*AVAM. E TAKO. IDEM DA GLEDAM LIGU ŠAMPIONA POSLIJE, PA AKO TIM MOG MUŽA POBIJEDI,,, RADIĆU I JA NJEMU NEŠTO ŠTO ON OBOŽAVA A VI ZNATE ŠTA!!!!!;-)

Ps((i izvinite ako su riječi RIBICA i GU*A i PUŠENJE mnogo vulgarne… vi ne gledajte kako to izgovaram i ne radite isto to u svoja četiri zida))

Ps(A Avaz koji me zove da uveličam njihovu proslavu u Zetri sutra, mora da zna da ja jesam dobar čovjek i tolerišem mnogo, ali kada nekog zoveš da ti čini NE PLJUJEŠ GA. Ili je to u Bosni drugačije?)” 

Ekskluziva.ba

Podijeli članak: