OD OVOGA SE TRESE SRBIJA: Evo šta je Karleuša rekla o koncertu Dine Merlina u Beogradu

Estrada

Jelena Karleuša redovnoo izaziva mnoštvo reakcija svojim fotografijama i statusima na društvenim mrežama, kao i izjavama u javnosti. No posljednjim statusom kojim se obrušila na mrzitelje izazvala je reakcije u cijeloj regiji i u samo nekoliko sati skupila više od 200 mahom pozitivnih komentara, piše Avaz.

A povod svemu bili su neki komentari upućeni protiv koncerta Dina Merlina u Beogradu.

“SVI SMO MI SMRADINE (kolumna)

Čitam ovih dana u domaćim medijima “božanstvene” tekstove o Dinu Merlinu.

Kažu da je SRBOMRZAC, “SMRA-DINO”, da je govorio protiv nas ovo i ono…a sad eto ga tu u Beogradu-peva.

Tako je braćo, TAKO JE!

Smradina jedna, kako je smeo da priča loše o nama?!?!! Samo smo mu godinama granatirali rodni grad i zemlju. Nije to bilo decenijama pa da nas toliko mrzi zar ne?! Mi bi se, na primer, baš lepo izrazili o nekom ko bi nam bombardovao grad i pobio porodicu i prijatelje. Zar ne?

(“E Karleušo Krmeljušo Kravaleušo, prodana dušo, glupačo sa silikonskim si*ama! Ti muslimani su ubijali Srbe…a ti ih braniš!“-čuju se povici ratobornih golobradih šiljokurana koji R od rata nisu videli)

Tako je braćo, TAKO JE! Kako su smeli oni nas da ubijaju?!? Kako su se usudili?!? Mogli smo samo mi njih! Odakle im ideja još da se brane na svojoj teritoriji?! Umesto da ćute i trpe. Tako je to u ratu-smemo da ubijamo samo mi njih, oni nas NE! Smradine! Oni su morali da nas vole i da nam tapšu.

Ps(iskreno moram nešto da vam poručim… Svima vama punim mržnje, svima vama četnicima, balijama, ustašama, Šiptarima, koljačima i drugim baš divnim grupama ljudi….. JEDITE BRE GO*NA! RAT JE ODAVNO ZAVRŠEN RODJACI! I da-je*e mi se šta ćete napisati kao komentar na ovo jer me boli ku*ac em ću vas blokirati em sam svetska faca a vi oni koji se*ete po internetu a kad me vidite kao pi*ke tražite autogram. SVI STE VI SMRADINE!)”.

Ovaj njen je status za dva sata vremena podijeljen oko 300 puta i zaradio 6500 lajkova, a iz komentara je vidljivo da njen stav podržavaju istomišljenici iz brojnih zemalja.

Podijeli članak: