OD OVE CIFRE BOLI GLAVA: Lukas ponudio ogromne pare Sonji da NE UĐE u “Zadrugu”, plaši se da…

Zabava

Kada je saznao da Željko i Milica vrbuju Sonju da uđe u “Zadrugu”, Aca je totalno poludeo od muke i odmah odlučio da ponudi gomilu keša samo da je spreči u tome -tako tvrdi izvor blizak Sonji Vuksanović
Ogromnu pažnju  privukla je informacija da će Sonja Vuksanović učestvovati u rijalitiju “Zadruga”, a kako se sada priča, Aca Lukas  navodno je spreman da svojoj bivšoj supruzi plati čak 100.000 evra samo da se ona ne pojavi pred kamerama.

Najnoviji trač glasi da Aca Lukas na sve načine pokušava da ubedi Sonju da ona odbije ponudu Željka i Milice Mitrović.

“Kada je saznao da Željko i Milica vrbuju Sonju da uđe u “Zadrugu”, Aca je poludeo od muke i odlučio da ponudi gomilu keša samo da je spreči u tome! Toliko se plaši da će njegove tajne procureti, da je spreman da joj isplati 100.000 evra na ruke samo da ne izlazi pred kamere. Ako Sonja razveže jezik, Aca bi mogao da se zameri opasnim momcima. Lukas kao zmija noge krije svoja poslovanja, dugove, probleme sa kockom, bankovne račune, ali i probleme koje je u prošlosti imao sa žestokim momcima “ govori  izvor koji je veoma blizak Sonji Vuksanović.

“Sonja danas ide na finalnu rundu pregovora sa produkcijom. Ako se u zadnji čas nešto ne promeni, ona će 6 septembra biti deo ovog spektakla. Nije pristala na ucenu bivšeg muža, jer je besna na njega zbog afere sa Anom Sević” kazao je sagovornik “Informera”.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podijeli članak: