OD NJIH HVATA JEZA: Nostradamusova predviđanja za 2016. godinu! Mnoga su veoma blizu….

Nekategorisano

Veliki francuski prorok Mišel de Notr Dam, svima poznatiji kao Nostradamus, je predvidio mnoge stvari za koje se vjeruje da će se stvarno dogoditi jednog dana. Smatra se da je on predvidio odlazak na Mesec, Hitlerov uspon na vlast, smrt Henrija II, ubistva Kenedijevih…. a evo šta je prognozirao za 2016. godinu.

Mišel de Notr Dam, svima poznatiji kao Nostradamus, je do danas ostao najpoznatiji prorok u istoriji čovječanstva. On je za sobom ostavio mnoga predviđanja čija preciznost do danas zapanjuje ljude. Između ostalog, predvidio je i sljedeće značajne događaje za ovu godinu, koje su objavljene na sajtu “Healthymagazine365.com”.

1. Obama će biti posljednji predsednik SAD.  Nostradamus je predvidio pobjedu Obame na izborima 2013. godine, ali je tada kazao i da će on biti posljednji predsednik SAD. Da li to znači da je došlo vrijeme da SAD preda baklju nekome drugom? Koja zemlja će sljedeća biti najmoćnija? Kina? Rusija? Severna Koreja? Ili je u pitanju prvi ženski predsjednik – predsjednica? Ostaje nam da vidimo.

 

2. Veoma neobične vremenske prilike U svojim zapisima Nostradamus piše da će se klima sve više mijenjati u sve kraćem roku. “Voda će sve više rasti, a zemlja će sve više tonuti” glasi njegov zapis.

3.Veoma neobičan raspored planeta I raspored planeta će se ove godine promijeniti, i to će, prema njegovim rečima, izazvati velike i tragične posljedice na Zemlji.

4. Bliski istok gori Predviđanje Nostradamusa za 2016. godinu kaže da će nafta u Zalivskim zemljama na Bliskom istoku biti zapaljena.

5. Mnoge velike eksplozije desiće se na Bliskom istoku, a Nostradamus tvrdi i da će avioni padati sa neba.

6. Kraj svijeta! Kako navodi ovaj prorok, rat u Iraku biće prvi signal da će svijet kakav znamo uskoro potpuno nestati. Ali, do sada je bilo toliko predviđanja o smaku sveta, da ne znamo da li i u ovo trebamo vjerovati.

7. Igrice u Beloj kući! On još navodi da Bijela kuća igra ratne igrice, i da ima plan za uništenje svijeta, a da taj plan počinje na Bliskom istoku.

8. Zatim dolazi topljenje polova! Jedno od najdramatičnijih proročanstava Nostradamusa, sa najvećom šansom za ispunjenje – možda ne ove godine, ali prema tvrdnjama naučnika, ovo je sasvim realna mogućnost.

9. Sudbina Izraela Jerusalim će biti opkoljen sa svih strana, a “jedna zapadna sila” (vjerovatno Amerika) će pomoći Izraelu u borbi.

10. Rusija je mirotvorac! Ukoliko se Rusija ne ujedini sa Evropom i zapadnim zemljama u toku narednog velikog rata, onda će ona odigrati ulogu mirotvorca, tako tvrdi Nostradamus.

Šta će se od ovog zaista dogoditi ostaje nam da vidimo!

(express.hr/Nn)

 

Podijeli članak: