Od koncerta je prošlo dva dana, a Karleušine ZNOJAVE ČIZME i dalje su glavna tema: Koštaju 950 dolara, a kriju GNUSNU TAJNU!!

Lifestyle

Nakon koncerta folk pevačice Dare Bubamare društvene mreže su preplavljene  fotografijama i snimcima nje i Jelene Karleuše koje su se po prvi put u karijeri zajedno pojavile na bini… Bilo bi sve magično, da jedan detalj na Karleušinom stajlingu nije pokvario opšti utisak!

U subotu uveče održao se dugonajavljivani koncert Dare Bubamare kojoj se na bini pridružila i (do pre neki dan) zakleta suparnica Jelena Karleuša… Obe su se potrudile da atraktivnim stajlinzima oduševe publiku, a Jelena je uspela i da nas jednim detaljem sve zgrozi.Karleuša se na Darinom koncertu pojavila u seksi žutom kompletiću od kože i svojim omiljenim Yeezy PVC čizmama koje već neko vreme ne skida… Ne bi to bio nikakav problem da u prepunoj Areni nije bilo prevruće, pa su se Jelenine čizme iznutra potpuno “oznojile” i samim tim potparile. Čudi nas da “diva” ovako nešto nije predvidela.

Ponosno je pozirala pred objektivima sa sve kapljicama koje su klizile niz njene čizme koje, da zlo bude veće, dosežu čak do polovine butina. Neko iz njenog tima je morao da joj priđe i kaže da se preobuje, ali to se nije desilo – “znojave” čizme zaigrale su i na bini…

Mislimo da je krajnje vreme da posle ovakvog fijaska, Jelena konačno baci ove plastične čizme.. Ne smemo čak ni da pomislimo kako je izgledalo svlačenje ove plastike sa njenih nogu nakon nastupa, ali sigurni smo da njenim asistentima nije bilo nimalo prijatno.

blic.rs

Podijeli članak: