OČAJNA MAJKA UBIJENOG MLADIĆA: Šetali su me u policiji 5 sati, pa mi rekli da mi je sin mrtav!

Vijesti

“Od sedam sati sam jurila po bolnicama i čekala u policiji da saznam šta je sa mojim  Milanom, a oni su se svi pravili ludi”, govori  Ljiljana Bogdanović

NOVI SAD ” Ne znam zašto mi je ubio sina, moje čedo, za koga sam živela… Kojeg sam od godinu dana sama podizala, jer mu se otac oženio i nikad više nije pitao za njega, niti ga je video,”  u suzama govori  Ljiljana Bogdanović, majka Milana Pribakovića, zvanog Piki (29), koji je ubijen u nedelju ujutru u diskoteci “The End”.

Ova veoma nesrećna žena govori  da su drugovi njenog sina videli snimak ubistva.

” Meni nisu dali. Rekli su mi da je Milan stajao okrenut leđima kada je ubica ušao i pucao mu prvo u levu nogu. On je krenuo, da li je hteo da beži ili njega da udari i vidi ko je, a taj je onda ispalio još nekoliko hitaca i pogodio ga i u desnu nogu. Ubica nije bio maskiran “ govori ova  neutešna majka.

Ona još govori  da joj je sin rekao da će u subotu ići kod drugarice na rođendan i da će posle svi zajedno u grad.

“Ujutru oko sedam došli su njegovi drugari i rekli mi da su čuli da je Milan ranjen, ali da ne znaju gde. Povezli su me do Urgentnog centra, nije bio tamo, otišli smo do bolnice u Kamenici, ni tamo ga nije bilo. Na mobilnom je bio nedostupan. Onda smo otišli do te diskoteke, gde je bilo puno policije. Rekli su mi da odem do njihove zgrade u Kraljevića Marka. Tamo su mi na portirnici rekli da je moj sin pušten iz Urgentnog. Rekla sam im da taj što je pušten nije moj sin i tada su me uveli unutra. Rekli su mi da sačekam, da bi mi tek oko 12 sati rekli da je Milan preminuo. Vrisnula sam i pitala ih: “Što ste me šetali od sedam ujutru, a znali ste to odmah. Sram vas bilo””  – plačući govori  Ljiljana.

Ljiljana još dodaje da joj je sin došao u diskoteku malo pre nego što je upucan.

” Pitala sam ih šta je poslednje rekao. Kažu da je samo izgovorio: “Zovite odmah hitnu i samo je pao”… Moj sin nije bio poznat policiji, kako sad pričaju. Ja to nikada nisam čula. Jeste voleo fudbal i išao na utakmice, ali u poslednje vreme sve manje. Moj Miki je bio jedno divno dete, ni mrava ne bi zgazio “ govori ova unesrećena majka.

Iako su kamere snimile ubicu Pribakovića, on je i dalje u bekstvu….

Kako Kurir nezvanično saznaje, Pribaković je iskrvario.

“Mladić je pogođen sa dva hica u noge. Smrtonosan hitac je bio ispod krvnog suda velike zatkolene jame, što je pokidalo velike arterije i vene. U tim situacijama je najbitnija adekvatna lekarska pomoć, jer ako se u pet do desetak minuta ne zaustavi to krvarenje, dolazi do smrti”  govori  naš izvor.

 

Kurir / S. S.

 

Podijeli članak: