Estrada
0

OBRT KOJI JE RETKO KO OČEKIVAO! Nakon skandala sa Sonjom i Lukasom, Šašić se zbog jedne stvari hvali na sav glas!!!

Iako je među njima odnos zahladneo poslednjih godina i skoro pa su prekinuli svoj kontakt, Željko Šašić i njegova ćerka Sofija izgleda da ponovo funkcionišu onako kako bi otac i ćerka trebalo da funkcionišu.Šašić je veoma često isticao da je njegova naslednica skoro pa zaboravila na njega… Da sve vreme provodi sa majkom Sonjom i […]

Podijeli članak:
OBRT KOJI JE RETKO KO OČEKIVAO! Nakon skandala sa Sonjom i Lukasom, Šašić se zbog jedne stvari hvali na sav glas!!!

Iako je među njima odnos zahladneo poslednjih godina i skoro pa su prekinuli svoj kontakt, Željko Šašić i njegova ćerka Sofija izgleda da ponovo funkcionišu onako kako bi otac i ćerka trebalo da funkcionišu.Šašić je veoma često isticao da je njegova naslednica skoro pa zaboravila na njega… Da sve vreme provodi sa majkom Sonjom i Acom i da se retko viđaju. Ipak, do obrta je došlo nakon skandala sa Lukasom i Sonjom.

“Moj i Sofijin odnos je napokon sjajan, viđamo se i čujemo, to je najbitnije. Sada je sve divno i super… Ni Sonja ni Lukas nikada više neće promeniti moj odnos sa ćerkom Sofijom”, bio je veoma  izričit Šašić u izjavi za magazin “Svet”. Očigledno da je mali sukob na relaciji Sonja- Lukas i te kako uticao na mladu Sofiju koja je odlučila da promeni svoj stav prema biološkom ocu.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  ACO, NJU NISI PRIJAVIO! Lukasova tajna ćerka - NIJE se baš dobro provela u Zvezdama Granda!

Željko govori i da je posebno uzbuđen jer se priprema i za proslavu njenog 18. rođendana…

Blic.rs

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!