OBOLEO JE OD RAKA – TUGA: Dragana Mirković molila Karleušu za pomoć – zvala lekare koji su lečili pokojnu Divnu

Estrada

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Dragana Mirković, važi za divnu i veoma ljubaznu osobu.

Iako je omiljena na estradi, Dragana se ne druži sa svim izvođačima. Naprotiv, svoje vreme bira da pokloni samo odabranima. Među njima su pevačice Lepa Brena i Jelena Karleuša. Luče iz Kasidola voli da se ispriča sa starijom koleginicom Lepom Brenom sa kojom je, kako kaže, prošla sito i rešeto, ali posebno poštovanje gaji i prema Karleuši.

“Od kolega sa estrade jedino kontaktiram sa Brenom, koja je u mom životu duže od 30 godina. Nas dve smo mnogo toga i lepog i ružnog prošle zajedno. Jako smo vezane i sa njom imam neki poseban odnos. Volimo da razgovaramo o stvarima koje nisu vezane za posao, već se tiču naših privatnih” govori Dragana Mirković.

Iako sa ostalima manje komunicira privatno, Dragana naglašava da je sa svim kolegana u dobrim odnosima.

“Tu pre svega mislim na Mileta Kitića, Šemsu Suljaković, Kemala Malovčića. Godine poznavanja, druženja i rada su iza nas” govori  ona.

Poslednjih nekoliko godina, Dragana je baš bliska i sa Jelenom Karleušom.

– Nas dve imamo specifičan odnos. Dva puta u životu smo popile kafu, ponekad se dopisujemo, ali ne mogu da kažem da smo prijateljice. Mi imamo nešto što je još važnije, a to je međusobno poštovanje. Meni je nekada draže to, nego da mi neko govori “maco, kuco”, a iza leđa ko zna šta. Jelena je mene kao čoveka izuzetno iznenadila – kaže Mirkovićeva, a na pitanje zašto, Dragana je rekla…

– Jedan moj poznanik oboleo je od raka. Ja sam objavila na Instagramu da mu je potrebna pomoć i zamolila nju da to objavi, jer je ona definitivno najpraćenija ličnost kod nas na društvenim mrežama. Ona je odmah kontaktirala i lekare u Grčkoj koji su lečili njenu pokojnu majku Divnu, kao i stručnjake u Turskoj. Sve je angažovala kako bi taj moj poznanik dobio mogućnost da ode na jako bitan pregled. Učinila je sve što je mogla, ali je, nažalost, za njega bilo kasno. Pokazala je koliko je humana i dobar čovek i koliko je drugačija od onoga kako se predstavlja u javnosti – ispričala je pevačica.

Neretko, one su se sretale u javnosti, a Dragana je bila tu za Jelenu u najtežim danima, kao i u trenucima kada se pričalo da se Karleuša razvodi od supruga Duška Tošića.

Podijeli članak: