Objasnila kako stvari stoje: Dragana Mirković oduvala Karleušu zbog bahatog ponašanja

Estrada

Pjevačiva Jelena Karleuša svima je jako dobro poznata po tome što voli da se ističe.Naime ona tvrdi da je iznad nivoa naših zvezda te da joj pripada slava svedske zvezde.Pevačica Jelena Karleuša i supruga fudbalera DuškaTošića je tražila od koleginice Dragane Mirković da joj obezbedi poseban tretman kako bi i ona prisustvovala snimanju novogodišnjeg programa koji organizuje njena televizija u Požarevcu.
Samozvana Diva je tražila specijalne efekte na posebnoj bini koja bi samo za nju bila ukrašena kristalima, kao i da ne sedi u sali sa kolegama, već u posebnom boksu. Kada joj te ” skromne” želje nisu uslišene, ona je “podvila rep” i dan kasnije došla na snimanje bez ispunjenih uslova i želja.

Dragana na sve kolege gleda isto i nikoga od njih ne izdvaja kao veću ili manju zvezdu. Niko od pevača nije imao spisak želja, osim Jelene, koja je tražila specijalne efekte, posebnu binu i zavese.

To su bili prohtevi koji nisu mogli da joj budu ispunjeni i zato joj je naknadno javljeno da ne dolazi. Međutim, dan kasnije Karleuša se pojavila na snimanju, ali bez želja, čestitki i pozdrava, prenosi Alo.

Podijeli članak: