OBESIO SE NA TAVANU ZBOG KECA IZ ENGLESKOG: Gumeno crevo za zalivanje zavezao za gredu krova…

Vijesti

Lelek i plač majke Milane za svojim sinom, je zaledila krv svim prisutnima koji su došli na poslednji ispraćaj do večne kuće ovog učenika šestog razreda Osnovne škole „Hristo Botev“ u Dimitrovgradu..

Mali Milan je pronađen u utorak obešen kablom na tavanu porodične kuće.

“Srećo majkina! Sine moj, majkina snago, ponos i nado! Majkino si sve. Ja ne mogu bez tebe, doći će majka”  odzvanjalo je porodičnom kućom, dok su prisutni nemo posmatrali u kovčeg koji je trebao na poslednji put da odvede malog đaka osnovne škole.Plakalo je i staro i mlado. Komšiluk je vrištao od  velikog bola. Baka Dobrila kaže da ona ne može da dočeka novi dan bez Milanovog: „Dobro jutro, bako.“

“Sirota porodica. Vredni i marljivi ljudi. Celog života crnče, rade da deci stvore”  govori baka Dobrila.

Poslednjem ispraćaju prisustvovali su i Milanovi drugovi.

“Milan je bio sjajan drug i veoma aktivan u školskom orkestru, baš smo se spremali”  kazao je njegov drug kroz suze. Učenici su, inače, bili razočarani što se pojavilo svega nekoliko učitelja i nastavnika iz ove škole…

“Čuli smo se tog dana. Rekao je da uči i da je siguran da će položiti engleski. Ništa nije slutilo na tragediju”  +gvoore njegovi drugovi.Mališan se obesio gumenim crevom za zalivanje, koje je zavezao za gredu krova, a njegovo telo pronašla je sestra Andrijana.

Prema za sada još uvek nezvaničnim informacijama i onome što je moglo da se čuje od meštana, pretpostavlja se da je motiv za samoubistvo najverovatnije bio popravni iz engleskog, koji se približavao…Od stradalog dečaka su se na Fejsbuku oprostili prijatelji. Neki od njih podelili su njegovu fotografiju uz koju su pisali reči saučešća porodici. „Počivaj u miru, brate moj“, napisao je drug koji je postavio zajedničku fotografiju sa nastradalim trinaestogodišnjakom.

“To je divna, mirna porodica. Majka mu je zaposlena u centru sela, a i otac je veoma vredan. Bio je dete za primer, svoj deci bio je uzor. Ne možemo da poverujemo šta se dogodilo, da onakvog deteta više nema. Porodica je zanemela od šoka otkako se to dogodilo. Hitna pomoć je morala da interveniše dva puta jer je dečakovim roditeljima pozlilo”  govore komšije ovog nastradalog dečaka.

ekspres.net

Podijeli članak: