OBDUKCIJA PRVI PUT OTKRILA DETALJE: Jelena na kolenima molila da je ne ubiju

Vijesti

Obducenti su na kolenima ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) primetili nekoliko sitnih oguljotina za koje pretpostavljaju da su nastale za života, tako saznaje “Alo!”. Jedna od pretpostavki stručnjaka jeste da je pevačica Jelena klečala dok je ubica udarao tupim predmetom u glavu, što je utvrđeno i na osnovu položaja rana!
“Po svemu sudeći žrtva je molila ubicu da je poštedi i ostavi živom. “ govori ovaj izvor i dodaje

“Kako je obdukcija pokazala, najverovatnije je već peti udarac u glavu bio smrtonosan. Sem ovih udaraca i jedva primetnih poderotina na nogama, ona nema drugig povreda, što može da ukaže i na to da je ubicu poznavala i da se sve dogodilo brzo, te nije uspela ni da se brani, a kamoli da mu umakne. Sam čin ubistva trajao je desetak minuta, što zasad pobija pređašnju teoriju da je ubijena na nasipu”  kazao je izvor “Alo!” blizak istrazi i objašnjava:

” Ubica ne bi usred bela dana na nekoj livadi, gde mogu svi da ga vide, udarao ženu u glavu. Jelena je verovatno ubijena u nekoj prostoriji jer njena krv nije pronađena na nasipu, a od tolikih udaraca i te kako je moralo biti “ dodaje naš sagovornik.
Na saslušanju u policiji, Jelenin suprug Zoran Marjanović je tvrdio da je sa svojom suprugom i petogodišnjom ćerkom Janom došao na nasip u borčanskom naselju Crvenka kako bi pevačica ona trčala. Prema njegovim rečima, ona je nakon toga odjednom nestala, a policiju je pozvao nakon tri sata.

On je tvrdio  da je toliko čekao jer je sumnjao da ju je neko oteo. U policiji je zadržan 48 sati, a poligrafisti je bio sumnjiv s obzirom da je pričao nepovezano. Međutim, dokaza za njegovo dalje zadržavanje nije bilo, niti ima za novo privođenje.

Policija još uvek nije pronašla oružje kojim je nesrećna žena ubijena. Jedini Zoranov alibi je njegova malena ćerka Jana, koja je kazača  da se dogodilo nešto “strašno” i da je mama nestala dok je trčala. Svedoka da je Jelena Marjanović trčala nasipom nema, a poslednji put tog dana je viđena na jezeru u Borči, gde se igrala sa ćerkom hraneći labudove.
” Ona je bila posvećena porodici i detetu. Pre svega je bila majka i domaćica, ali se na nagovor supruga vratila na scenu. Nije imala neprijatelja, niti joj je iko pretio. Jeste dobijala poruke na telefon i na Fejsbuk, ali su to bili njeni obožavaoci.

Ipak, nije volela kada su fanovi u obraćanj koristili izraze „kidnapovanje“, „otmica“, „vezivanje za krevet” ... govori  Jelenina prijateljica, koja pak veruje da ubica nije niko iz porodice, tvrdeći da je sve bilo idilično kada god se nalazila u gostima kod njih.

Alo!

Podijeli članak: