O NJOJ PRIČA CEO REGION: Učesnica Zvezda Granda progovorila o gubitku majke i otkrila na koji način će smršati 30 kilograma!!!

Estrada

Harizmatična Podgoričanka je ostala bez majke kada je imala deset godina, a uspomene na nju nikada ne blede, pa je pokreću da ide dalje, bude hrabra i korača uzdignute glave… Kada je pre deset godina ostala bez majke, učesnica “Zvezda Granda” Krstinja Matanović (20) nije bila svesna njenog odlaska…. Kao desetogodišnjakinja je verovala u to da je majka otišla, ali da će se vratiti, da će ponovo videti njen osmeh, čuti najdivnije reči koje joj je upućivala, pevajući “Sejdefu majka buđaše”, ali taj u tom trenutku divan san prekinula je realnost…

“Majčin odlazak je ostavio veliki trag, bol na mom srcu. Što sam starija, sve više i više mi nedostaje. U ovom periodu dok se takmičim u “Zvezdama Granda” bi mi prijala mamina podrška… Ali uz podršku ostalih članova porodice i mog momka, koji se trude da mi nadomeste tu prazninu, ja uspevam da savladam bol… Onog dana kada je ona umrla ja sam imala samo 10 godina. Tada nisam bila toliko svesna, ali sada mi je sve teže i teže”, govori  emotivno Krstinja Matanović.

U porodičnom domu u Podgorici su gledali njeno prvo pojavljivanje u “Zvezdama Granda”… S ponosom  posmatrali su svaki Krstinjin korak, pevanje, ali ova mlada i talentovana devojka ipak priznaje da bi joj majkina podrška tada mnogo značila.

“Nedostajala mi je tada mnogo. Stalno mi nedostaje. Kada mi je rođendan, kada je njen rođendan, slava, Nova godina, svaki važan datum, tada mi najviše nedostaje. Poželim da je zagrlim, da joj kažem da sam srećna” govori  Krstinja.

Ova hrabra devojka suze, emocije i bol drži samo za sebe…

“Često plačem, ali uvek kada ostanem sama… Tada  baš najviše. Ne želim da drugi oko mene vide da je meni teško ili da kvarim nečije raspoloženje” goori  Krstinja, koja će ako prođe dalje, u nekom od narednih krugova optevati jednu od najdržih pesama njene majke.

“To je numera “Sejdefu majka buđaše”. Moja mama je tu pesmu mnogo volela, pevala ju je, a mene zbog samih tih reči najviše i pogađa. Tu pesmu najviše i pevam”, govori  Krstinja.Ova devojka koja je završila Srednju muzičku školu, odsek solo pevanje, s emocijama doživljava svaku numeru. Iako ima višak kilograma, Krstinja je u prvom krugu pobrala simpatije članova žirija.

 

“Imala sam tremu i plašila se šta će mi svi oni reći. Na audiciji u Novom Sadu, direktor Saša Popović mi je rekao da super pevam, ali da se potrudim da zbog zdravlja smršam… U drugom krugu pripremam nešto novo. Ne znam koliko će to biti vidno. Imam veliku želju da napravim veliku transformaciju…. Želja mog trenera i moja je da smršam 30 kilograma, da bude pravi bum”,govori  Krstinja.

Osim porodice, veliku podršku u svemu joj pruža dečko Bogdan Todorović, a kako kaže Krstinja, njih dvoje će uskoro stati na ludi kamen… Zasad je okupirana “Zvezdama Granda”, ali će naći i adekvatan datum, kada će moći da izgovori sudbonosno “da”. U svemu ima veliku podršku oca, ali i sestara…

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen)

Podijeli članak: