NUDE IM 20.000 EVRA NEDELJNO!! Najpoznatiji estradni par ulazi na “Farmu”!!

Zabava

“Željko Mitrović želi da napravi bum s narednom “Farmom”, zvao je najpoznatije zvezde, jer će imati konkurenciju u “Parovima” govori  izvor koji je veoma blizak ovom poznatom paru.

Na jesen trebalo bi da počne “Farma 8”-. Za sada su počele prve spekulacije ko će se sve naći među učesnicima, a kao bomba odjeknula je informacija da bi u Lisoviću navodno mogli da vidimo trenutno najpoznatiji par na estradi Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića!

Sigurno je da bi popularna pevačica i njen dečko privukli ogromnu pažnju a kako navodi “Kurir stars”, njima je ponuđeno po 10.000 evra za samo nedelju dana boravka na imanju.
“Znam da su im ponudili dosta para, a oni još nisu rekli ni da, ni ne! Iako im je život konstantno pod lupom javnosti i njihova veza svakodnevno puni novinske stupce, Prija i Filip za sada ne žele 24 sata da provode ispred kamera, ali ko zna, možda na kraju i pristanu. Željko Mitrović želi da napravi bum s narednom “Farmom”, zvao je najpoznatije zvezde, jer će imati veliku  konkurenciju u “Parovima”, koji će takođe na jesen krenuti na “Hepiju”.

Njegova ideja bila je da oni uđu u rijaliti bar na nedelju dana, jer zbog poslovnih obaveza verovatno ne bi mogli duže”  govori  izvor koji je  blizak poznatom paru.

Da li zaista ima istine u ovim glasinama videćemo uskoro, a licitacija je počela – narednih nedelja će biti mnogo jasnije ko će se pojaviti u novoj sezoni “Farme”…

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: