NOVOSAĐANKA ZADAVILA BEBU:”Nisam znala da sam trudna, samo je nešto ispalo iz mene”!!!

Vijesti

Novosadska policija je podnela krivičnu prijavu protiv D. B. (23) zbog sumnje da je u kupatilu porodične kuće udavila svoju bebu. Nakon otkrivanja ovog zločina D. B. se policiji pravdala da nije znala da je trudna i da je dete po porođaju već bilo mrtvo.

Čedomorstvo se dogodilo u subotu popodne u Novom Sadu.

“Otkrivena D. B. se porodila u kupatilu kuće. Ona se sumnjiči da je ubila dete i da ga je potom zadavila u krpe i ostavila ga u kupatilu, ne sumnjajući da će joj pozliti. Imala je jake bolove i morala je u bolnicu, gde je primljena u veoma lošem stanju. Nakon pregleda je utvrđeno da se porodila. Budući da je shvatila da će čedomorstvo biti otkriveno, ona je uzela mobilni telefon i pozvala supruga i saopštila mu da se porodila i da je dete umotano u krpe u kupatilu“, navodi izvor iz istrage za Alo.

Kada je policija došla u bolnicu da bi je saslušala, ona se pravdala da nije znala da je trudna jer nikakve simptome nije imala koji bi ukazivali na to, tvrdi sagovornik.

“D. B. je ispričala da je otišla u toalet jer je je osetila jak bol i da je nešto ispalo iz nje. Pogledala je i videla bebu koja je, prema njenim rečima, bila mrtva. Međutim, kako je svima ta priča bila sumnjiva, telo bebe je poslato na obdukciju. Ubrzo je utvrđeno da je dete rođeno živo i da je njegova smrt bila nasilna”, navodi on.

Kada su okrivljenoj predočena nova saznanja i činjenica da je smrt bebe nastala davljenjem, D. B. je zaćutala, a na dodatna pitanja policijskih inspektora nije umela da odgovori.

“Okrivljena se trenutno nalazi u bolnici u Novom Sadu ma odeljenju ginekologije, jer joj je zdravstveno stanje loše. Ona je ostala pri iskazu da nije znala da je trudna. D. B. policiji nije mogla da objasni šta ju je navelo da ubije tek rođenu bebu”, kazao je izvor.

Podijeli članak: