Vijesti
0

Novi snimak Mateja se pojavio na dan sahrane: Mogu li ovih 36 sekundi da rasvijetle misteriju?

BEOGRAD – Na društvenim mrežama se pojavio novi video-snimak sa nadzornih kamera u Beton hali u Beogradu, a na kojima je navodno Splićanin Matej Periš. Riječ je o snimcima koji su nastali kobne večeri kada je mladić, iz nepoznatih razloga, napustio klub “Gotik”. Snimak možete pogledati ovdje. Snimci su se pojavili na društvenim mrežama, baš […]

Podijeli članak:
Novi snimak Mateja se pojavio na dan sahrane: Mogu li ovih 36 sekundi da rasvijetle misteriju?

BEOGRAD – Na društvenim mrežama se pojavio novi video-snimak sa nadzornih kamera u Beton hali u Beogradu, a na kojima je navodno Splićanin Matej Periš. Riječ je o snimcima koji su nastali kobne večeri kada je mladić, iz nepoznatih razloga, napustio klub “Gotik”. Snimak možete pogledati ovdje.

Snimci su se pojavili na društvenim mrežama, baš na dan sahrane mladića u rodnom Splitu, u Hrvatskoj.

Na snimcima se vidi kako mladić, u majici koja odgovara onoj koju je Periš nosio u noći nestanka, i fizičkog izgleda i građe poput Mateja, trči šetalištem kod Beton hale prema Karađorđevoj ulici, prolazeći pored ljudi.

To je potpuno nova kockica u mozaiku koja bi mogla da pomogne u rješavanju misterije Periševog nestanka, jer već postoji snimak Mateja kako hvata taksi u Karađorđevoj, a zna se da je prethodno bio u “Gotiku”.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  ZAPAD ODJEDNOM PROMJENIO MIŠLJENJE: Lavrov pozdravio ovu odluku NATO alijanse

Snimak koji traje 36 sekundi mogao bi da rasvijetli dio misterije, posebno da poveže trenutke od Matejevog napuštanja kluba “Gotik”, do trenutka kada je pokušao da uhvati taksi u Karađorđevoj.

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!