Novi okršaj Karleuše i Seke!!! Zvaću je da vidi kako se snima…

Estrada

Jelena je kazaa svoje mišljenje i o jednoj aktuelnoj temi, a tiče se Sekinog i Darinog koncerta..
Popularna folk pevačica Seka Aleksić zakazala je koncert samo sedam dana pre koleginice Dare Bubamare u istom prostoru, beogradskoj Areni, nakon čega se desio medijski sukob između njih dve koji se danima već ne stišava… U isto vreme, u javnosti je odjeknula Sekina izjava koju je dala, rekavši kako je odbila poziv Jelene Karleuše da se pojavi u njenom spotu….

Kako je kazala, Seka je navodno od Karleušinog tima prošlog juna dobila ponudu da bude jedna od pevačica koje bi se pojavile u videu, ali da to nije želela.S tim u vezi, čim smo sreli Jelenu pitali smo je za komentar na Sekinu izjavu.

“Koji spot? Pa nisam snimala spot… Ali, evo, ja mogu sad ovom prilikom da pozovem nju i sve moje drage koleginice… Kad budem odlučila da snimim neki spot, da dođu da vide kako se snima pravi, visokobudžetni spot! ” kazala je Jelena sa osmehom.

Inače, Karleuša je u “ratu” između Dare i Seke zbog koncerta u Areni podržala Bubamaru, koja joj se na tome javno zahvalila…

Dara je na svom Instagramu objavila video Karleušine izjave kojom joj želi svu sreću, a koju je dala za Telegraf, nakon čega je uveliko počelo da se priča da su Dara i Seka zauvek prekinule prijateljstvo…

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: