NOVI OBRT U ISTRAZI: Jelenu ubio manijak sa Facebook-a!?

Vijesti

Sve društvene mreže koje je koristila surovo ubijena pevačica “Granda”  Jelena Marjanović (33) u Borči od juče su pod budnim okom inspektora za visokotehnološki kriminal.

Jedan od pravaca istrage i velik sumnja da je nesrećnoj ženi presudio manijak sa Fejsbuka, koji joj je više puta pretio, a onda je pratio i čekao pravi trenutak da je ubije. Prema rezultatima obdukcije, ubica je usmrtio pevačicu sa oko 30 udaraca u glavu, najverovatnije drvenom palicom.

Veštaci veruju da je već je nakon petog udarca bila mrtva…

Kako saznaje „Alo!“ , povodom sumnje da je Jelena imala progonitelja je juče na informativni razgovor u policiju pozvana i pevačica Nada Topčagić. Ona je za medije tvrdila da je njena bliska prijateljica dobijala preteće poruke, ali da ih nije ozbiljno shvatala.

Prema Nadinim rečima, njih dve su se čak smejale tim porukama, jer su mislile da se neko šali ili da je, u najgorem slučaju, samo ljubomoran na Jeleninu karijeru.

“Jelena mi je nedavno pričala da dobija pretnje silovanjem i smrću! Stizale su joj poruke sa tekstom: „Puno su lepa. Kidnapovaću te, pa ću te ubiti“. Pokazala mi je te poruke, svojim očima sam ih videla. Ipak, zajedno smo se smejale tome, jer smo mislile da je samo šala ili, u najgorem slučaju, nečija ljubomorna pakost.

Zbog toga i nije te užasne pretnje prijavila policiji! Ja sam joj rekla: „To ti šalje neko da te samo zaplaši. Zavide ti, hoće da te zaustave u karijeri“” kazala je pevačica Nada novinarima nakon Jelenine smrti.

Poznata pevačica, obučena u crno, juče po podne posetila je kuću Marjanovića. Sva u suzama prišla je Zoranu, Jeleninom suprugu, i zagrlila ga.

“Bila sam ovde i juče. Sada idem iz policije. Strašno da tako brutalno bude ubijena. Teško mi je kao da sam ćerku izgubila”  kazala je uz suze Nada.

Telo Jelene Krsmanović je pronađeno u nedelju na nasipu u naselju Crvenka u Borči, nakon što je policija dvadeset sati tragala za njom. Njen nestanak je prijavio suprug Zoran, koji je bio sa njom neposredno pre nego što ju je ubica presreo.

Muž ubijene pevačice Jelene je pušten u utorak uveče, posle 48 sati policijskog zadržavanja i završenih određenih DNK analiza.

Protiv njega nije podneta nikakva krivična prijava. Istraga se nastavlja i čekaju se rezultati još nekih bioloških tragova.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: