NOVI HAOS: Komšije zvale policiju zbog Rade i Harisa!!! Policija ih uhvatila u…

Estrada

Naša poznata folk pevačia Rada Manojlović i njen dečko ali i kolega Haris Berković uživaju u svojoj ljubavi i dan i noć. Međutim ponekada se oni i previše opuste, pa su zbog toga izgleda već dojadili komšijama u zgradi , pa je na kraju morala da interveniše policija.

“Zgrada na Crvenom krstu u kojoj Rada i Haris žive ima pet spratova i očito tanke zidove, kroz koje se sve čuje. Baš zbog toga proteklog vikenda , kada su njih dvoje odvrnuli muziku, komšinica ima je napravila frku. Prvo im je lupala na vrata i zamolila da smanje muziku. Kasnije oko tri sata iza ponoći čula se tiša muzika i zvuci stranstvenog seksa, ali ovog puta na vrata im je zvonila policija koja ih je opomenula da ne smiju ometati javni red”  rekao  jedan stanar te zagrade i još na to dodao:

“Gospođa koja im je pravila frka je odlučila da se osveti, pa je sutradan pojačala televizor do kraja i otišla u šetnju. Haris i Rada ne ustaje tako rano uglavnom to bude po podne oko 16 sati ,ali sada su morali ustati oko 12 jer nisu mogli više slušati buku u susjednom stanu.

Komšinica je tek došla predveče kući i izvinjavala se svima zbog toga što je zaboravila da isključi televizor.”

e turneja

Podijeli članak: