Novi detalji potrage za Marijanom iz Velikog brata: Mobitel i dokumenti su nađeni kod mosta! Oglasio se…

Vijesti

Traje velika potraga za Marijanom Seifert, bivšom pobjednicom regionalnog Velikog brata iz 2011. godine. Policija je došla do tragova – Marijaninih osobnih stvari među kojima je i mobitel. Marijana je nestala u noći s utorka na srijedu nakon što se udaljila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom.

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice, navela ja zagrebačka policija.

Suprug je Marijanu posljednji put vidio u utorak navečer oko ponoći kad su išli na spavanje. Kad se probudio, više je nije bilo.

“Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće”, kazao je Karlo Seifert sinoć za Slobodnu Dalmaciju. No Marijanin suprug je dao i naslutiti da je policija pronašla njezin mobitel i dokumente, što je značilo da ih nije ostavila kod kuće, ali i da više nisu uz nju.

“Kako je policija došla do mobitela i dokumenata, nije na meni da vam kažem”, kazao je Karlo Seifert.

Policija je danas intenzivno nastavila tragati za Marijanom, i to posebno oko Save i Mosta mladosti, u smjeru toplane.Dron je već dizan u potrazi za bivšom pobjednicom Big Brothera, a to bi se trebalo dogoditi i danas.


Izvor blizak Marijani Seifert Telegraf.rs-u potvrdio je da su njezine stvari pronađene kod mosta uz kvart Savicu.

“Mobilni telefon i dokumente su pronašli prolaznici kod Mosta mladosti”, rekao je izvor

Podsjetimo, policija je objavila kako je Marijana visoka oko 167 centimetara, vitkog stasa te da ima plavu kosu, zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

Podijeli članak: