Estrada
0

NOVI DETALJI O ZVEZDAMA GRANDA: Karleuša objavila OVO pa brzo izbrisala!!!

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” se  sinoć nije emitovalo na “Prvoj” televizji, iako je početak nove sezone bio zakazan za ovu subotu…Umjesto “Zvezda Granda” na programu “Prve” je  pušten film što je brojne obožavaoce ovog TV formata razočaralo. Sa namjerom da saznamo zašto se nisu emitvale “Zvezde Granda” smo stupili u kontakt sa PR-om “Prve” TV. “Prva […]

Podijeli članak:
NOVI DETALJI O ZVEZDAMA GRANDA: Karleuša objavila OVO pa brzo izbrisala!!!

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” se  sinoć nije emitovalo na “Prvoj” televizji, iako je početak nove sezone bio zakazan za ovu subotu…Umjesto “Zvezda Granda” na programu “Prve” je  pušten film što je brojne obožavaoce ovog TV formata razočaralo. Sa namjerom da saznamo zašto se nisu emitvale “Zvezde Granda” smo stupili u kontakt sa PR-om “Prve” TV.

“Prva epizoda novog serijala “Zvezde Granda” biće emitovana sledeće subote”  kazala  nam je kratko Slađana Paunoivić, ne želeći da objasni zbog čega je pomeren početak omiljenog muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  AU, PA TO NIJE ONA! Lepa Brena posle 35 godina na javnoj sceni promenila IZGLED!!! ŠOK (FOTO)

Karleuša se prva oglasila i napisala na svom Tviter profilu da neko bojkotuje najgledaniji šou programu a onda veoma brzo izbrisala sve što je napisala… Također se oglasila i Marija koja je rekla da je razlog ne emitovanja emisije zbog tehničkih problema.

E turneja

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!