NOVE ZVEZDE GRANDA: Sanja Kužet najavila datum kada počinje nova sezona!!!

Estrada

Direktor Granda Saša Popović je pripremio ogromne izmene, pa je krenuo od onih koji su žarili i palili prethodne dve sezone, od žirijske šestorke. Oni će svoje mesto imati ispod bine.

“Produkcija “Granda” je kupila šest novih hidrauličnih mini-bina, na kojima će biti smeštene stolice i sto za žiri. Jelena i kompanija su dosad sedeli na bini, od takmičara ih je delio zid, a u ovoj sezoni biće ispod stejdža. Dole će i slušati kandidate i ukoliko im se dopadne kako zvuče, pritiskaće taster i dizati se na scenu. To što Bekutu i ostale takmičari neće videti, ne znači da neće ni gledaoci, jer će žiri i ispod bine snimati kamere, pa će milionska TV publika moći da vidi i čuje sve reakcije omiljenog žirija” govori ovaj  izvor.

Članovi žirija i dalje će biti međusobno odvojeni zidovimi… Ono što će posebno obradovati gledaoce jeste povratak voditeljice  Sanje Kužet.

Sanja Kužet je na svojoj facebook stranici objavila da Zvezde Granda startaju uskoro, a po svemu sudeći prve emisije bi trebale početi se snimati već od naredne sedmice a sa emitovanjem bi trebalo početi 23. ili 30. septembra…

Kako će sve to izgledati ostaje nam da vidimo!

e-turneja.com

Podijeli članak: