NOVA TEŠKA TRAGEDIJA U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Muškarac ubio ženu i dete, ranjene tri osobe….

Vijesti

Muškarac Marko N. star oko 30 godina je ubio  nožem svoju suprugu Maju Đ. i njihovog sina (4) oko 16 časova u Centru za socijalni rad u Ulici Miška Kranjca 12 u Rakovici…  Dete nije disalo i nije imalo otkucaje srca, lekari su ga dugo reanimirali, ali nažalost nisu uspeli da ga spasu.

Kako za sada  saznajemo, ubica je sina zadavio, a ženu je izbo nožem. Majka je dobila više uboda u predelu vrata, od kojih je preminula…Muškarac M. N. nožem je  napao i troje radnika Centra za socijalni rad, koji su preveženi na VMA. Radi se o muškarcu (37) i dve žene starosti 45 i 48 godina, koji su zadobili teške povrede nanete nožem.
Počinilac ovog gnusnog zločina  ubrzo je uhapšen i kolima Hitne pomoći odvezen je sa lica mesta.

Darko Dujović, zamenik šefa Komunalne policije  je kazao za Insajder da je patrola ove policije savladala muškarca koji je ubio ženu i ranio nekoliko ljudi na parkingu Centra za socijalni rad u Rakovici… Kako navodi, komunalni policajci su napadača oborili na zemlju, vezali i nakon toga pozvali policiju i Hitnu Pomoć.

Nema, međutim, informacija o tome šta bi mogao biti motiv ovog ubistva, ali se pretpostavlja da su u pitanju raniji nerašćišćeni odnosi… Dete je navodno, kako “Blic” saznaje bilo kod oca poslednjih dana i danas je trebalo da ga vrati majci u Centru za socijalni rad.

Blic

Podijeli članak: