Nova dojava: Suprug pjevačice Jelene u noći ubistva iz kuće izbacio nekoliko crnih kesa za smeće…

Vijesti

Zoran Marjanović, sada već svima poznatsuprug brutalno ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, u noći pošto je pronađeno njeno tijelo u kanalu u Borči, iz porodične kuće izbacio je nekoliko velikih crnih kesa za đubre, punih stvari, tako prenosi Informer.

Veoma je zanimljivo, piše ovaj dnevni list, kako kese nije bacio u najbliži kontejner, već ih je nosio dalje, na neku deponiju, navodi se.

Policija je na osnovu ove dojave, koju je, prema pisanju Informera, dobila od komšije Marjanovića, mogla da istraži podrobnije da li je Zoran pokušao da prikrije dokaze stravičnog zločina koji je potresao baš cijelu Srbiju ali i šire.

Za kesama se i dalje intenzivno traga, jer inspektori smatraju da se u njima krije ključ razrješenja ovog misterioznog zločina. Kako Informer prenosi, policija vjeruje da je u kesama čak i predmet kojim je Jelena ubijena.

“Neko je od komšija dojavio policiji kako je vidio Zorana u noći pošto su Jelenino tijelo pronašli, između subote, 2. aprila i nedjelje 3. aprila, kako izbacuje crne kese iz kuće.

Pritom, on te kese nije bacio u obližnju kantu već ih je odnio daleko.

Postavlja se pitanje – zašto bi neko u noći nestanka voljene žene izbacivao stvari iz kuće” , navodi Informerov izvor.

“Policija na sve načine pokušava da otkrije gdje su kese bačene.

Postoji sumnja i da su na deponiji u Vinči” , piše Informer.

 

 

Podijeli članak: