NON STOP SE MOLI BOGU: Viki Miljković use bori sa ozbiljnim problemom…

Estrada

Naša poznata folk pjevačica Viki Miljković prije devet godina je rodila  sina Andreja, a iako je na pragu pete decenije, bi voljela da se ponovo ostvari u ulozi majke… Četrdesetogodišnja je pjevačica pričala o svojoj velikoj želji, koja je ujedno i želja njenog sina, ali to nikako da se desi.

“Voljela bih da imam još djece i planiram prinovu. Moj Andrej jedva čeka brata ili sestru i on je najveći inicijator da ja ostanem u drugom stanju. Nije nimalo ljubomoran, on bi da rodim još petoro” kazala je Viki još prije dvije godine, ali po tom pitanju ništa se nije desilo.

Članica žirija Zvezda Granda govori  da je i dalje zaljubljena u svog muža kao prvog dana i da jedva čekaju da prošire porodicu.

“Sve je u Božjim rukama, kad on odluči, to će se dogoditi. Ono što je do nas, to je riješeno. Želim da rodim i kćerku i sina, svejedno mi je šta će biti… Sa mojim mužem Tašketom, naravno, o tome pričam, oboje to želimo. Ako ni zbog čega drugog, moram to da uradim zbog sina, koji stalno pita kad će, kad će… Dosadan je” kazala  je Viki prošle godine.

 

Mnogo se pisalo i da je poznata  pjevačica u panici jer ne može da ostane trudna. Prvo što su im ljekari rekli jeste da je moguće da Viki u glavi ima neku psihičku blokadu i da zbog toga još nije zatrudnila… Kada su shvatili da već dugo ne mogu da dobiju dijete, pjevačica i njen suprug morali su da posjete ljekara…

(Svet)

Podijeli članak: