NIŠTA OD SVADBE: Aleksandra Prijović raskinula sa Filipom Živojinovićem, evo i zbog čega…

Estrada

“Naša poznata folk pevačica Aleksandra  strašno se naljutila, da je čak i skinula Filipove inicijale sa svog Instagram profila”  govori  izvor blizak nekadašnjem paru.

Iako se već odavno pričalo i da je venčanje blizu, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića i pastorak Lepe Brene, su raskinuli nakon šest meseci veze.

Zbog Filipovih poslovnih obaveza u Americi održavali su svoju ljubavnu vezu na daljinu, a potom je Živojinović uspeo da se zadrži u Srbiji i da malo više vremena provodi sa Aleksandrom. Međutim, njih dvoje su se prošle nedelje žestoko posvađali i to je bio nagoveštaj kraja.

Printskrin: Youtube/aleksandraprijovic
“Od Viktorovog rođendana na kom su se prvi put ozbiljno posvađali zbog Ljube Perućice, Aleksandra i Filip se sve češće svađaju. Prošle nedelje su se baš posvađali, Aleksandra je otišla u Austriju gde je imala zakazane nastupe, a Filip je ostao u Beogradu i od tada se nisu pomirili.Aleksandra se strašno naljutila, da je čak i skinula Filipove inicijale sa svog Instagram profila. Baš joj je teško, ali mora da radi, pa je odlučila da porazgovaraju kad se ona vrati u Srbiju što bi trebalo da budu danas “ govori izvor portala Pink.rs.

Da li je ovo zaista kraj ljubavne veze, ili samo privremeno razdvajanje, saznat ćemo uskoro.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: