Lifestyle
0

NISKO UZVRAĆA UDARAC! Aleksandra Prijović odgovorila na Karleušine javne prozivke da je seljančica!

Folk pevačic Aleksandra Prijović je ovog puta  odgovorila  na mnogo oštru poruku koju joj je Jelena Karleuša jučer uputila! “Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savjet, a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre”  napisala je Karleuša na svom Twitter nalogu. Međutim, ukoliko ste očekivali da će […]

Podijeli članak:
NISKO UZVRAĆA UDARAC! Aleksandra Prijović odgovorila na Karleušine javne prozivke da je seljančica!

Folk pevačic Aleksandra Prijović je ovog puta  odgovorila  na mnogo oštru poruku koju joj je Jelena Karleuša jučer uputila!

“Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savjet, a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre”  napisala je Karleuša na svom Twitter nalogu.

Međutim, ukoliko ste očekivali da će Aleksandra kazati ovog puta nešto neprimjereno ili bezobrazno, prevarili ste se mnogo. Aleksandra je Jeleni i ovog puta uzvratila, ali krajnje pristojnim komentarom.

 

“Poštujem svaku koleginicu i svima želim srećne praznike i sve najljepše u Novoj godini “ kratko ali jasno kazala je Aleksandra.

 

Da se podsetimo, konflikt između ove dvije poznate  pjevačice je  izbio  2. januara kada je Aleksandra na Instagramu objavila fotografiju sa Cecom Ražnatović što je podstaklo Jelenu Karleušu da mladoj zvijezdi Granda ostavi brutalan komentar:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  SEKA ALEKSIĆ IMALA ESTETSKI ZAHVAT: Evo koju promenu je napravila!!!

“Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti ovo sada javno napisati. Nemoj više nikada da se slikaš sa ovom ženom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca, čiji su najbliži prijatelji i kum oteli brata tvog dečka Filipa, Stefana, za koga je plaćen milionski otkup… Tebi ovaj polusvijet i šljam ne treba. Srećna Nova i nastavi da blistaš” napisala joj je Jelena.

 

Aleksandra je nakon toga odlučila da obriše tu fotografiju sa svim komentarima, na čelu sa Jeleninim, a nakon toga je ponovo objavila istu fotku uz komentar kako na svom profilu želi da vidi isključivo pozitivnu energiju…

(Telegraf.rs)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!