NIKAD MI NIŠTA NIJE DAO: Ovo je sin Ljube Aličića sa kojim pevač decenijama ne govori !!!

Vijesti

Slavni pevač u javnosti veoma retko govori o svom privatnom životu, pa se o njegovom odnosu sa porodicom malo zna…

Kako je jedan do retkih pevača na domaćoj sceni koji nije tabloidan, o privatnom životu Ljube Aličića ne zna se mnogo… Međutim, detalji iz istog i te kako su zanimljivi, i na neki način šokantni, naročito kada je reč o Ljubinom odnosu sa sinom Dejanom.

Radi se o tome da Ljuba sa sinom decenijama ne govori, o čemu je upravo Dejan pričao za medije.

“Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale prošle godine, kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje…

Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega….

Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu” kazao  je je Dejan 2012. godine.

Njih dvojica snimilis u duet “Dajte da pije drugar moj”, nakon čega su i zajedno nastupali, ali ni tada nisu govorili.

Ljuva je jednom prilikom potvrdio da ne priča sa sinom, te da će tako i ostati.

“Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati… Pomagao sam mu i želeo da uspe u ovom poslu, ali je on neradnik i lenj. A postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost” kazao  je iskreno pevač za Scandal.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: