NIJE ŠALA: Svi građani Srbije koji ispunjavaju OVAJ USLOV dobiće 5 MILIONA DINARA!

Vijesti

Verovali ili ne  upitanju je bespovratna novčana pomoć i ne – nije šala.

Svi mladi bračni parovi, koji žele da žive na selu, do 21. decembra mogu konkurisati za bespovratnu novčanu pomoć za kupovinu seoske kuće sa okućnicom do 50 ari. Ovajkve pogodnost nudi grad Loznica,, a prednost imaju prosvetni i zdrastveni radnici,, poljoprivredni inženjeri i tehničari, ali i veterinari….

Iz lozničke gradske kase za ovu namenu će biti  izdvojeno pet miliona dinara,, na osnovu odluke koju je donela Skupština Loznice sa namerom da ojača podsticajne mere za razvoj poljoprivrede i pomogne porodicama sa decom…Trenutno u gradskoj upravi Loznice govore  da se ti mladi ljudi  neće baviti poljoprivrednom već će raditi posao u svojoj struci, a koliko domaćinstvo će dobiti odrediće okolnosti.

“Svaki bračni par može dobiti maksimalno milion dinara pomoći, a jedan od uslova da učestvuju na konkursu je da supružnici imaju najviše 40 godina u trenutku podnošenja prijave.”

Ovaj konkurs predviđa da jedan supružnik najmanje tri godine neprekidno ima prijavljeno prebivalište na teritoriji grada,, da njihova bračna zajednica traje najmanje godinu dana,, da nisu vlasnici ili suvlasnici nepokretnosti…

Potpisivanjem ovog  ugovora supružnici se obavezuju da će stanovati i da kuću neće otuđiti u periodu od 20 godina.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: