NIJE IZDRŽALA: Poznata glumica pala u KOMU i iznenada PREMINULA! (FOTO)

Vijesti

Veliki šok i tuga u porodici.

Poznata i transrodna glumica Aleksis Arket preminula je u svojoj 48. godini života, nakon duge bitke sa teškom bolešću. Njen brat Ričmond saopštio je vest da je poznata glumica umrla u nedelju, u ranim časovima, a u njenim poslednjim trenucima je bila okružena najbližom rodbinom.

Poznati glumac napisao je da je njegova sestra preminula u pola 1 ujutru, slučajući pesmu Dejvida Bouvija “Starman”. On nije otkrio uzrok njene smrti, ali je napisao da je neverovatno zahvalan, jer je otišla brzo i bezbolno, da se nije mnogo mučila.

Arket, koji je rođen kao Robert i podvrgao se operaciji promene pola 2006. godine, se borio sa bolešću koja nije otkrivena javnosti.

“Bila je u komi četiri dana i samo je njenoj porodici bilo dozvoljeno da je posećuje “ rekao  izvor koji je veima blizak porodici.

Aleksis Arket pojavila se u mnogim holivudskim filmovima u sporednim ulogama, kao i spotu Robija Vilijamsa “She’s Madonna”. Njena sestra Patriša uveliko je poznata glumica, a njen brat Dejvid se proslavio ulogom u poznatom hororu “Vrisak”.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: