Vijesti
0

Nije dugo izdržala: Majka svirepo ubijene djece je nažalost…

Leila Sović, majka troje djece koju je  u mjestu Mali Lug ubio njen suprug Admir, nakon čega je izvršio samoubistvo, nakon stravične tragedije hospitalizirana je u Kantonalnoj bolnici ”Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću. Prema najnovijim saznanjima, ona je dovezena sinoć u bolnicu u stanju velikog šoka, duboke boli, nevjerice. Ljekari su jedva uspjeli ostvariti kontakt […]

Podijeli članak:
Nije dugo izdržala: Majka svirepo ubijene djece je nažalost…

Leila Sović, majka troje djece koju je  u mjestu Mali Lug ubio njen suprug Admir, nakon čega je izvršio samoubistvo, nakon stravične tragedije hospitalizirana je u Kantonalnoj bolnici ”Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću.

Prema najnovijim saznanjima, ona je dovezena sinoć u bolnicu u stanju velikog šoka, duboke boli, nevjerice. Ljekari su jedva uspjeli ostvariti kontakt s njom…

Prenoćila je na Odjelu psihijatrije, gdje je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju… Danas je po nju došla rodbina i odvela je kući. Zbog svega što se desilo, njenog stanja, mora stalno biti pod nadzorom rodbine ili ljekara kako se njena zdravstvena situacija ne bi zakomplicirala – kazali su iz Kantonalne bolnice.

Tijela svirepo ubijene djece, kao i njihovog oca Admira prevezena su u KB ”Dr. Irfan Ljubijankić” radi obdukcije.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  OBDUKCIJA PRVI PUT OTKRILA DETALJE: Jelena na kolenima molila da je ne ubiju

Stravično mjesto zločina još osigurava bihaćka policija. Neslužbeno saznajemo da čekaju da dođe neko od članova porodice da preuzme određene lične stvari.

Vlada Unsko-sanskog kantona proglasila je dan žalosti na području Kantona na dan ukopa troje maloljetne djece…

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!