Vijesti
0

Nije dugo izdržala: Majka svirepo ubijene djece je nažalost…

Leila Sović, majka troje djece koju je  u mjestu Mali Lug ubio njen suprug Admir, nakon čega je izvršio samoubistvo, nakon stravične tragedije hospitalizirana je u Kantonalnoj bolnici ”Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću. Prema najnovijim saznanjima, ona je dovezena sinoć u bolnicu u stanju velikog šoka, duboke boli, nevjerice. Ljekari su jedva uspjeli ostvariti kontakt […]

Podijeli članak:
Nije dugo izdržala: Majka svirepo ubijene djece je nažalost…

Leila Sović, majka troje djece koju je  u mjestu Mali Lug ubio njen suprug Admir, nakon čega je izvršio samoubistvo, nakon stravične tragedije hospitalizirana je u Kantonalnoj bolnici ”Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću.

Prema najnovijim saznanjima, ona je dovezena sinoć u bolnicu u stanju velikog šoka, duboke boli, nevjerice. Ljekari su jedva uspjeli ostvariti kontakt s njom…

Prenoćila je na Odjelu psihijatrije, gdje je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju… Danas je po nju došla rodbina i odvela je kući. Zbog svega što se desilo, njenog stanja, mora stalno biti pod nadzorom rodbine ili ljekara kako se njena zdravstvena situacija ne bi zakomplicirala – kazali su iz Kantonalne bolnice.

Tijela svirepo ubijene djece, kao i njihovog oca Admira prevezena su u KB ”Dr. Irfan Ljubijankić” radi obdukcije.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Horor u Aranđelovcu: Porodica zarobila 10 mladih migranata,zvjerski ih mučili, tukli i ...

Stravično mjesto zločina još osigurava bihaćka policija. Neslužbeno saznajemo da čekaju da dođe neko od članova porodice da preuzme određene lične stvari.

Vlada Unsko-sanskog kantona proglasila je dan žalosti na području Kantona na dan ukopa troje maloljetne djece…

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!