NEZAPAMĆENI HOROR U BEOGRADU: Stan iz koga je Zvezdan skočio u smrt, KRIJE JEDNU STRAVIČNU TAJNU!!!

Vijesti

Zvezdan S. (35) je izvršio samoubistvo skočivši iz svog stana sa 11. sprata zgrade na Vidikovcu. Ova nesreća dogodila se oko podneva u trenutku dok je njegova majka G. S. bila u obližnjoj prodavnici.

On je u tom stanu živio sa majkom, a izdržavali su se samo od socijalne pomoći.

“Bili su povučeni i tihi, slabo su komunicirali sa komšijama. Nigdje nisu radili i živjeli su baš teško. Koliko znam oni su iz okoline Pirota, ali tu žive dugo godina” kazao nam je mnogo potresen komšija koji živi u istoj zgradi na devetom spratu.

“Doduše, ja sam ponekad i pričao sa njim tako kada bismo se sreli u ulazu ili ispred zgrade. Bio je prijatan mladić. Prošle godine je radio u jednoj obližnjoj prodavnici, ali nije se dugo tamo zadržao, svega mjesec dana”  nastavlja priču komšija za Telegraf.

Da su bili u nezavidnoj materijalnoj situaciji svjedoči i to kada ga je komšija jednog dana vidio da skuplja kese ispred zgrade.

“Jednog dana sam ga zatekao kako sakuplja prazne kese, tu ispred zgrade. Kada sam ga pitao zašto to radi i šta će mu, odgovorio mi je: “Pa da ih jedem, nemam šta da jedem”.”

Zvezdan je do decembra mjeseca u tom stanu živeo sa majkom i svojom bakom, koja je neposredno prije Nove godine preminula, i ležala tako mrtva danima u stanu.

Da, to je bilo mnogo strašno. Neposredno prije njene smrti, je Zvezdan izašao iz stana, zaključao ga spolja i danima se nije pojavljivao. U međuvremenu baka je preminula, a njegovu majku uhvatila je velika panika, pa nije mogla da se snađe i tako je danima živjela pored svoje mrtve majke.

“Kada smo primijetili da nešto nije u redu, da iz stana dopire jak smrad i da bube mile ispred njihovih vrata, pozvali smo policiju i zatekli stravičan prizor”  rekao je komšija.

Poslije Zvezdanovog samoubistva majka je kolima Hitne pomoći odvezena u bolnicu.
(Telegraf.rs)

Podijeli članak: