NEVOLJE U RAJU VEĆ POČELE! Posvađali se Prija i Filip, došlo do žestoke rasprave, Aleksandra je plakala! Filip je…

Lifestyle

Popularna pevačica Aleksandra i njen suprug  Filip Živojinović su stali  na ludi kamen 21. juna, a poslije medenog mjeseca u Monte Karlu, Prija se vratila na posao… Nastupala je i u Crnoj Gori, a njen dragi je riješio da je prati i da se kasnije oboje pridruže Breni i Bobi, koji uživaju na svojoj jahti u Budvi…

Sve je bilo u redu kada su stigli i dok je Aleksandra imala nastupe…. Filip je, kao i uvijek, uživao u njenim pjesmama, a dan su provodili uglavnom na jahti. Ipak, izvor „Alo!“ otkriva da im u tim trenucima osame nisu baš tekli med i mlijeko.

“Oboje su mislili da će se malo odmoriti od svega baš u Crnoj Gori, jer već nekoliko mjeseci nikako da se opuste. Pripreme za vjenčanje su bile obimne, oboje su bili veoma uzbuđeni jer su željeli da sve bude kako treba. Odmah poslije vjenčanja otišli su na medeni mjesec, a onda su počele poslovne obaveze…. Sada, poslije nastupa u Crnoj Gori, mislili su da će se opustiti i da će pravo uživanje tek početi. Ali izgleda da je nervoza bila prevelika” govori izvor „Alo!“.

“Filip je prije nekoliko večeri htio da izađu na druženje sa prijateljima, a Aleksandra je mislila da će ostati sami. Iz čista mira došlo je do žestoke rasprave, Aleksandra se rasplakala, Filip je bio u šoku i nije mogao da je smiri… Otišao je na večeru sa prijateljima, jer ga je ona zamolila da ode kako bi ostala sama. Nije više željela da se svađa” -govori izvor „Alo!“ i dodaje da je Aleksandra onda dugo sa nekim razgovarala telefonom. Ni sutradan nisu bili zajedno. Kada se Filip uveče vratio iz provoda, nisu ni razgovarali. Svako je otišao na svoju stanu – Filip se šetkao po gradu, a Aleksandra se odmarala sama na plaži.

” Filip je pametan momak, on je shvatio da Aleksandri treba malo „vazduha“. Kao pravi džentlmen, pustio ju je da se odmori sama, ali je nije ostavio u nedoumici. Još tokom večere sa prjateljima poslao joj je poruku da je voli i obožava i da među njima ništa ne može da izazove razdor.”

“Čekaću koliko god želiš da se odljutiš i ponovo mi se nasmiješ… Ne idem ja nikuda bez tebe” kazala je Filipova poruka – otkriva nam izvor blizak Živojinovićima!

“Sutradan uveče, Prija i on su dugo razgovarali i shvatili baš to – da im je poslije cijele frke i panike oko svadbe, medenog mjeseca i nastupa falilo baš to ” dugi razgovori koji sve rješavaju…

 

Podijeli članak: