Nevjerovatno je to što joj se dešava:Velika porodična drama Tanje Savić

Estrada

Otac naše veoma poznate folk pjevačice Tanje Savić Staniša Savić prije četiri godine je od njenog novca kupio kuću na Zvezdari i sebe naveo kao jedinog vlasnika. Tanja i njen suprug Dušan planirali su da tu nekretninu prodaju kako bi kupili drugu na Bežanijskoj kosi, ali je njen otac odbio da joj da papire.
Tanja je sa mužem i djecom u subotu otišla u Smederevo kako bi obišla roditelje i braću. U jednom momentu ona je zatražila od tate papire kuće na Zvezdari za koju je prije četiri godine dala novac jer je planirala i da kupi drugu na Bežaniji, gdje trenutno živi.

Tog trenutka joj je Staniša rekao da se nekretnina vodi na njega jer je kupio na svoje ime dok je bila u Australiji i da ne dozvoljava da se ta kuća proda“, govori izvor blizak Savićevoj i dodaje da ona ne planira da tuži svoje roditelje, ali da je svaki odnos sa njima završila.

I Dušan i ona su bili u šoku! Dok je živjela u Australiji, ona je sve pare dala na tu kuću, svakog mjeseca je tati slala novac kako bi se što prije radovi završili da bi joj on onda saopštio da se stambeni objekat vodi na njega i da može tu da živi sa porodicom, ali da proda ne može. Jako su se posvađali, ona je u suzama krennula za Beograd.

Ona je povrijeđena i žao joj je jer je sama sa suprugom ulagala u tu nekretninu a sada žive kao podstanari jer je imala plan da, kada na Zvdezdari proda stan, za taj novac kupi neku na Bežaniskoj kosi. Neće tužiti oca, jer je tako vaspitana da porodicu poštuje, ali je svaki kontakt sa njima prekinula. Sa sestrom i bratom će ostati u korektnim odnosima, ali za roditelje neća više da čuje jer je i njena mama podržala svog muža“,kazao je dobro informisan izvor blizak pjevačici.

Pjevačica je neraspoloženo potvrdila priče i potvrdila da joj je sve oduzeto.

Istina je sve. Sve mi je oduzeto. Nemam dalji komentar“,kazala  je Tanja Savić.

Podijeli članak: