NEVEROVATNO: Evo šta pre koncerata zahtevaju Brena, Karleuša i Ceca!!!

Lifestyle

Od papagaja pa do čaše vode…

Dok svetske zvezde imaju skoro nerealne zahteve na svojim rajder listama, naši pevači su zaista skromniji.

Šaban Šaulić, iako važi za kralja narodne muzike,, nema svoj spisak želja,, pa tako od organizatora koncerta ne traži ama baš ništa…Minimalne zahteve ima i Dragana Mirković, koja u svom bekstejdžu mora da ima samo vodu,, baš kao i njene kolege iz “Leksington benda”. Jedna od najskromnijih je i Ceca Ražnatović.

“Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više “ kazala  je nedavno Ceca.

Kako bi posle nastupa povratila snagu,, pored osveženja, Lepa Brena od organizatora traži i voće.

“Jednostavno, volim da se najedem svežih voćki. Nema nekog koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi “ kazala  je pevačica.

Za razliku od njih Jelena Karleuša je mnogo zahtevnija. Ona je 2012. godine privukla veliku pažnju svojim spiskom zahteva za nastup na festivalu u Vrnjačkoj Banji…  Od organizatora je tražila neprskane jabuke, svetski poznatu flaširanu vodu, grickalice bez glutena, ali i papagaja…

Jelena je i za svoju garderobu imala posebne uslove, pa je tako zahtevala da soba u kojoj se presvlači nema prozore i da ispred njenih vrata ima obezbeđen parking. Ali ono što Karleuša uvek očekuje to je obezbeđenje.

srbijadanas

Podijeli članak: