Zabava
0

Nesvakidašnji događaj:Prevarila ga lažnim slikama društvenoj mreži, a onda ga htjela i pretući jer se razočarao!!

Ukoliko taržite partnera preko društvenih mreža, kao što su primjerice Tinder ili OK Cupid, više je primjera što može poći po zlu. Naime, ako je za vjerovati onome što su prenijeli kineski blogeri, mladić sa snimka je ostao duboko razočaran na prvome sastanku jer je shvatio da ga je “internetska ljubav” prevarila lažnim slikama na […]

Podijeli članak:
Nesvakidašnji događaj:Prevarila ga lažnim slikama društvenoj mreži, a onda ga htjela i pretući jer se razočarao!!

Ukoliko taržite partnera preko društvenih mreža, kao što su primjerice Tinder ili OK Cupid, više je primjera što može poći po zlu. Naime, ako je za vjerovati onome što su prenijeli kineski blogeri, mladić sa snimka je ostao duboko razočaran na prvome sastanku jer je shvatio da ga je “internetska ljubav” prevarila lažnim slikama na profilu.

Mladoj dami je dao do znanja da od njihovog izlaska neće biti ništa jer je očekivao neku drugu i daleko ljepšu osobu, a na što je djevojka reagirala željom za raspravom i fizičkim obračunom.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Hana Hadžiavdagić Tabaković ŠOKIRALA SVE: Pomrsit ću račune!Ulazi u ...

Kao što svjedoči snimka, nakon kraće prepirke ga je par puta i udarila torbom, pa završila na podu jer se ni on baš nije iskazao kao veliki gospodin.

Snimka tog incideta u međuvremenu je postala popularna na kineskoj mreži Vlook, a proslijedio ju je jedan od građana koji je uživo posmatrao incident.

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!