Neopisiva tuga, EKREMOV prijatelj otkrio pravi UZROK SMRTI!

Vijesti

Nakon saznanja da je velika internet zvezda Ekrem Jevrić (55) nažalost  preminuo od srčanog udara, cela estrada je ostala u neverici i šoku.Mnogi od njih nisu mogli da vjeruju da je ta informacija tačna.

Mnoga poznata imena koje su provodile po 24 sata u rijalitijima sa čuvenim Gospodom još uvek ne mogu da se pomire sa činjenicom da ga više nema. Među njima je i političar Marjan Rističević, koji je, kako govori, nekoliko puta pokušavao da mu udeli savet u vezi sa prekomernim konzumiranjem alkohola.

“Žao mi je! Sa njim sam pre šest godina bio na farmi, kada sam pokušao da ga posavetujem da manje pije, da mu alkohol šteti, ali me nije slušao. Sećam se, ja mu pričam, on klima glavom, a onda uradi po svom. Ekrem se javnosti predstavio onakvim kakav jeste, a mnogi su ga koristili za šou.

Žao mi je, ali šta da se radi” – iskren je rekao Marjan, dok je slavna  pevačica Goca Božinovska u prvi mah pomislila da se neko šali kada su joj rekli da je Ekrem preminuo.

 

“Kada sam čula tu informaciju, mislila sam da je neslana šala u pitanju. Mnogo mi je žao i zaplakala sam, on je bio mnogo dobar čovek. I namučen je bio, otišao je u beli svet, radio po čitav dan, stvorio porodicu i uvek bio spreman za šalu.

Nije vodio računa o zdravlju, voleo je da popije, a slabo je jeo, mnogo je i pušio i sve je to uticalo da ode prerano. Paliću sveću za njega. Nek počiva u miru”  – tužno je kazala Goca.

Reper Nenad Aleksić Ša jevtakođe u neverici kao i većina bivših farmera koji su sa Jevrićem bili na imanju u Lisoviću.

“Ekrem je bio legenda osoba koja ni mrvicu zlobe nije imala u sebi. Pravi šoumen. Uvek će ostati u našim sećanjima” – govori Ša, dok se Milan Tarot pridružuje ovom opisu jutjub zvezde.

“Nek mu je laka zemlja. Počivaj u miru, dragi Ekreme. Nećemo te zaboraviti ” govoriTarot, dok Jelena Golubović ne krije svoju tugu.

“Mnogo sam ga volela. Njegova supruga Igbala mi je čak bila i u kući. Tužno je kada jedna porodica ostane bez glave. Tužno je i zato što je Ekrem bio mlad” kazala je vidno  potresena rediteljka.

Ekrem Jevrić je iza sebe ostavio suprugu Igbalu i četiri sina.
(Alo.rs)

Podijeli članak: